PR CUAET
-
Якщо пам'ять не підводить, ви вже більше місяця тут розводите цей треш Може спрямуєте цю енергію на пошук того самого омріяного консультанта, що виконає всі ваші бажання? Я розумію, що чат публічний і обговорення по темі, але реально запарив цей срач, кожен раз одне й те саме
-
У мене до пана Остапа було 9 консультацій з імміграційними консультантами, більшість з них мають досвід 15-20 років. Я дуже прискіпливо ставлюсь до таких питань, також я перечитала чи не весь офіційний сайт. Виходячи з цього можу сказати що тільки один він надав інформацію так, що питань не виникло і показав де ця інформація знаходиться і сказав що у нашому випадку ми можемо податись самостійно. Я не розумію де ви бачите його вигоду хоть в якихось його порадах тут чи на його консультаціях. Я можу надати вам контакти 2х імміграційних, які дуже рекламували нам гуманітарну програму) вони будуть раді відповісти на всі питання і написати кейс. Я не впевнена що це в них коштує 8000$, але це того точно варте, раз ви такі впевнені
-
Це ви клеєте дурня... Навіщо взагалі сидите у цьому чаті, якщо таке ставлення? Кожна людина, в тому числі і Остап має право ділитися своїми думками і досвідом! Але ж це суперечить вашим бажанням, бо хочете чути тільки те, що ХОЧЕТЕ, а все інше для вас буде маячня. І кожен вирішує сам до кого і до чого прислухатися.
-
В нас створили гілку флуд. Думаю краще туди йти теревенити. Я ось , що хочу сказати, все вище перечитала. Ми тут люди усі дорослі, багато чого пройшли і витримали. Кожний може сам прийняти рішення про себе. Остап на мій розум тут тільки допомагає. Спасибі усім за висказані думки
-
Дякую
-
І змогли знайти ?
-
Як відкрити форму щоб заповнити аплікацію, пише що не читає adobe reader ?
-
Мається на увазі чоловік вашої сестри? У вас громадянство чи пр? Якщо так, то сестра може подаватись, як головний аплікант, а він, як депендант йде у зв’язці з нею.
-
Тут?
-
Дякую, а куди вписувати дані на дитину?
-
Ви НЕ несете ніякої відповідальності за те, що відмовляєте людей подаватись по ролевантним програмам. Тому що ці люди, яких ви відмовили не є вашими клієнтами. Досить клеїти дурня
-
Дякую
-
Якщо буде час до нового року, напевно треба зробити вебнар на цю тему. Трошки глибше розказати про побудову кейсу гуманітарного Це і допоможе людям які самі пишуть, так і допоможе зрозуміти чому часто це не підходить Українцям на КУАЕТ. Принаймні зараз (під кінець пермітів ситуація може мінятися кардинально)
-
Чому не несу. Моя ліцензія R707276 На мене можна пожалітися в CICC Якщо є якісь притензії, регулятор існує якраз щоб вас (клієнтів) захищати. Мене можна штрафувати (при тому максимальної суми немає), можна судити за задану шкоду кейсу, можна ліцензію забрати і тд. Моє повне легальне ім'я також в моєму профвлв
-
В мене було десь 5 гуманітарних кейсів Українців. Всі вже з ПР. Було також кілька складніших, які я передав більш досвідченим колегам. Більше того ми кілька подач робили безплатно. Наприклад сім'ї з 7ми річною дитиною з під Києва, в якої 4та стадія раку. До речі також допомогли прийняти дитину в Sick Kids Hospital