PR CUAET
-
@OstapBosak доброго дня, підкажіть будь ласка, якщо у дитини два документи, і ворк перміт і стаді перміт, який з них додавати, чи додавати обидва і писати розʼяснення що він отримав стаді при вступі до університету? Дякую
-
Поясніть, будь ласка, на дитину потрібно окремо створити кабінет? Чи можна додати в моїй заявці?
-
І що за форма 5476?
-
Вітаю! Де саме знайти форму MMI 5604? В переліку обов'язкових не бачу.
-
Чому ви вважаєте що вам хтось щось зобов'язаний? Щоб зреалізувати можливості беріть консультацію, оплачуйте послуги і тоді щось вимагайте чи пред'являйте претензії. Цей чат створений в першу чергу для допомоги при загальних питаннях. Пан Остап з власної ініціативи допомагає, він не зобов'язаний цього робити як і будь-хто інший. Тому замість претензій можливо потрібно подякувати, а не поливати брудом, доказувати свою правоту, тим більше в сфері в якій ви не спеціаліст.
-
До речі,мені тут відповідь прийшла, чи можна оформити загранпаспорт без внутрішнього дорослому синові, бо недавно зі мною сперечалася пані Юлія @yuliyakaa ,звинувачуючи мене як і пан Хуан, що я даю хибну інформацію. Чекаю в свою чергу такого ж скріна від Юлії,де їй консул відповів,що не можна