PR CUAET
-
Ми можемо вам з цим допомогти, є швидкий варіант та не терміновий, напишіть мені в особисті
-
Я продовжила. Ви wp. продовжите і потім подавайтеся на візу, віза і так платна і на неї в будь-який час можна подаватися.
-
Дякую
-
@OstapBosak Доброго Дня! Підкажіть, будь ласка. Отримала підвищення на роботі. Чекаю поки hr опрацює документи і офіційно переведе на нову посаду - це займе декілька днів. Якщо за ці пару днів мені прийде ITA, а офіційно переведуть після цього вже, це буде проблемою? Чи варто уже оновити профіль just in case і поставити що я на новій посаді? Там же тільки місяць вказувати треба, день не треба
-
Це дуже мʼяко сказано😂 я пів року тому гралась на протязі 8 місяців, щоб зловити собі слот, бо мій паспорт закінчується в грудні, а зараз на черзі паспорт чоловіка, то я вже морально готую всі всої нервові клітини. Всім успіху
-
Клуб болю і відчаю!😅😅😅🥲😭
-
Не основний аплікант може бути: аутлендером або інлендером. Аутлендер отримує ecoPR поштою, який не дає статус PR, а є підставою для його отримання на кордоні. Також він отримує запит на вклейку імміграційної візи яка дасть прилетіти в Канаду. Інлендер має повертатись в Канаду на етапі порталів, підтверджувати присутність і тоді вже процес піде далі. Як і для основного апліканта.
-
да, у меня альберта. я звонил в CRA, у них нет ещё информации обо мне. нужно было поменять адрес выплат. сказали что нужно докрепить нужную информацию и отправить письмом в CRA
-
Тобто, я можу надіслати заявку на ВП і не чекаючи рішення по ньому податися на продовження візи?
-
Дякую за відповідь. Ні, не збирається залишатись. Їде додому. Але чи відсутність Work Permit не буде перешкодою для отримання PR за цією програмою? Що можно показати замість цього?
-
Дякую дякую🌼, І я так розумію, що Едмонтон Манітобу не приймає?