PR CUAET
-
Дуже дякую!
-
В кінці вересня була пряма трансляція у фейсбуці працівників консульства Торонто, вони сказали, що можна будь де зробити паспорт. Але по факту Манітобу не приймають в Едмонтоні
-
Питання наступне. Маю work permit- працюю. Хочу вступати в інститут. 2 роки навчання, Мені потрібно створювати аплікацію на отримання Study permit?
-
Оновите по факту оновлення. Наприклад якщо сьогодні ви стали Associate Director, а не Manager (хоч hr не надали ще документів) - ставите сьогодні, навіть якщо документи надішлють через тиждень. Але ж тоді в тих документах дата початку на новій посаді має бути сьогодні також. Якщо ви отримаєте ІтА, але оф ще не перейшли на нову посаду, а перейдете вже після отримання ІтА - просто слід сповістити в веб формі & надати новий reference.
-
Зрозуміла, дякую! Ще такий момент. Мені система вже додала балів, хоча до повних 2 років ще залишився місяць. Я розумію, що подавати тільки як тільки доберу достатньо днів, але чи не буде це якоюсь проблемою в моєму випадку через зміну позиції? Особливо якщо це буде після ita. (Нок підходить під ее)
-
Это тоже так
-
Подібне зарахування це норма, проте це система - офіцер же має бачити повний стаж і робити оцінку для підтвердження eligibility & CRS points. ЕЕ дозволяє комбінацію ноків, головне щоб вони всі були Teer 0-3, і мінімум 1 рік відпрацьовано (мінімум 1560 годин). Якщо ж в вас category based - головне щоб 6 місяців по конкретному НОК за останні 3 роки.
-
Все як завжди, в теорії кажуть одне, а по факту працює все по іншому😵💫
-
Из другой группы инфа: сейчас за 28 мая.
-
t.me/prcuaet/206046
-
Вітаю. Тут нижче є гілка з перекладачами . Напишіть їм спочатку.