PR CUAET
-
Геофізики, геологи нікому не потрібні на роботу?
-
Так)) у меня оно было, но иммиграционный адвокат сказала не нужен)
-
Максим, дякую вам за таку велику професійну поміч. Читаю ваші коментарі і дивуюся де ви берете час. 🤔 до прикладу була впевнена (всі знаючи люди казали навкруги) що новий паспорт мені в Консульстві не видадуть, а відправлять ДІП поштою по Канаді і тому доведеться довго чекати. Сьогодні тільки нашла ваш коментар, що навпаки - з березня паспорти не відправляють по Канаді і їх треба забирати самостійно у консульстві, де подавалися на паспорт? Хочу підтвердити - це вірно?
-
А чому не проходите з такими скілсами?
-
Доброго дня. Моя мама прилітає в Канаду в листопаді цього року в Канаду по visitor visa, яка була оформлена ще до 2022 року на 10 років і ще дійсна. CUAET не оформляла. Чи може вона просити в офіцера в аеропорту відкрити work visa так як для тих, хто прибув по CUAET? Заздалегідь дякую за відповіді
-
@Lev_Abramovich7
-
Доброго дня. Моя мама прилітає в Канаду в листопаді цього року в Канаду по visitor visa, яка була оформлена ще до 2022 року на 10 років і ще дійсна. CUAET не оформляла. Чи може вона просити в офіцера в аеропорту відкрити work visa так як для тих, хто прибув по CUAET? Заздалегідь дякую за відповіді
-
Свидетельство о рождении ваше надо)) я добавляла так как по программе - родной брат имеет гражданство
-
Це не просто, але теоретично можливо. Залежить від вашої настирності і знання англ. Підіть у фірми, попросіться на волонтерство чи Shade; познайомтесь з працівниками з такої галузі (можете на Лінкендін) і розпитайте про роботу, вимоги,... Одним словом, шукайте всі можливості наведення контактів
-
Ааааа, зрозуміло тепер! 😀
-
А чому нажаль? Це ж экономія часу? Не розраховуешь на пошту, а розраховуєш на себе. Приїхав і забрав свій паспорт!