PR CUAET
-
Ліцензія Пнга
-
Паспорт потрібно тільки забирати в консульстві, на жаль, ніхто не доставляє тепер
-
Так вона може спитати , а рішення вже прийме офіцер. Краще спробувати)
-
Вітаю всіх! Чи можете порадити, як підтвердити місце проживання в Канаді, якщо приїхала по візітор візі і проживаю в дітей, в контракт на оренду квартири не включена? Завчасно дякую.
-
Доброго дня, хотів поцікавитися чи хсто хто подавався по цій програмі надавав the US police certificate будучи в Канаді. Цікаво як само ви це робили
-
Знаю, що це не та група, але дуже прошу всіх долучитись до молитви за жителів Флориди. Моліться будь ласка, щоб Господь зʼявив велику милість і допоміг врятуватись людям, які там знаходяться і не змогли виїхати🙏🙏🙏 Цей страшенний ураган, якого не було 100 років, буде сьогодні у Флориді десь о 7 вечора і до 7 години ранку. Прогнозовано затоплення на рівні 2 поверхового будинку і швидкість вітру 260 км на годину. Тільки Божа милість зможе допомогти, тим хто не зміг виїхати. Будь ласка, кожне звернення має силу, дуже прошу помолитись за людей🙏🙏🙏
-
Точно! Тепер все зрозуміло! Дякую всім за пояснення, ви просто БОГИ ❤️
-
Перезвоніть в контакт центр того міста де ви призначили перший раз співбесіду і вони вам підкажуть чи треба чи ні. В Польші, наприклад, повторно заповнювати не треба - просто звоните в контакт центр і вони перекидають анкету з Кракова в Варшаву чи навпаки. Яка процедура в Канаді - не знаю.
-
Не знаю як в Канаді, але показуючи Консулу паспорт з візою, та дозвіл на роботу, ви підтверджуете свій легальний стан. Вам потрібно показати український паспорт. Нехай він буде просрочений, але український. Тим паче, якщо ви його не анулювати, то він все ще в системі. Про канадське громадянство не варто говорити, бо так, хоч це і на папері, але друге громадянство не дозволяється. Нас, наприклад, не поставили на консульський облік в Європі, бо ми маємо громадянство Європи, а це не є для України легальною підставою знаходження в Європі. Нонсенс, але так воно є. Напевно, так буде і в Канаді. Вам треба оформити в Консульстві облік на постійне проживання напевно . Можливо тут в Консульстві щось змінилось.
-
Дякую, для знайомого запитую. У мене чоловік працював тут геофізиком, але помер і його місце швидко зайняли інші. Тепер його товариш приїхав, 25 років досвіду в геофізиці, хотілось би допомогти
-
Ви плутаєте дип пошту з України до Канади і пересилку по самій Канаді
-
До Portal бо потім вам необхідно в районі 7 днів надати адресу фактичну.Якщо будете в іншій країні то маєте вказати цю адресу.В цьому і проблема