PR CUAET
-
Спробуйте ловити в Оттаву
-
Так, і саме тому не знаю що робити. Дякую за пораду
-
Это не соответствует действительности. Чтобы стать RCIC сейчас - надо два года учёбы full-time, сданный экзамен английского/французского (на высокий балл), и совсем не лёгкий экзамен на лицензию.
-
Так, я сама у шоці була 😔 Я думала, що всі перевірки до Порталів… але - ні… тому краще раніше Екопр, якщо є можливість, бути на тій самій роботі
-
Ніхто не просив. Я взяв інструкцію і робив по ній. Там є декілька опцій. І ми must дотримуватися інструкції регулюючого органу країни де ми подаємо на постійне місце проживання www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/refugee-protection/removal-risk-assessment/translation.html#s1
-
це мабуть людей, які просять пр за цією програмою. а не заявок. аплікацій тисяч 7. (десь була нещодавно така цифра від міністерства), якщо в середньому в заявці 2.5 людей, то все сходиться. але дійсно в перші 6 міс було 2-3 тис, тобто інші 5000 це під кінець програми. таким чином, хто подавався з літа 2024- терміни будуть років 3, враховуючи динаміку.
-
Прикольно, мені щоб підтвердити високу кваліфікацію бухгалтера потрібно здати 14 екзаменів лише для того щоб стати кандидатом на отримання кваліфікації. Досвід роботи в Україні 20 років з них декілька останніх на посаді фін.діра... Щось я не туди пішла...
-
Нажаль не оформив.😔
-
Нет, я всегда работал самостоятельно, при этом периодически успешно подаю заявки людей, от которых перед этим отказались адвокаты (мол, "шансов нет"). Вы тоже под присмотром работаете?
-
Яка різниця 2 000 заявок чи 20 000, якщо за рік програми PR отримали наврядчи більше 100. Скоріш за все це якесь політичне питання. По економічним не мають права затягувати, а Гуманітарка, яка так саме з грудня 2023 майже не рухається і наша, просто відкладені. Дали змогу продовжити WP ще на 3 роки, це вже щастя.
-
Чекаю в пп )