PR CUAET
-
Цікаві новини цього вечора. Можливо, хоча б зараз люди зрозуміють, що ніколи не було зниклих або порожніх заявок, і припинять поширювати панічні настрої про необхідність повторної подачі документів. Останні кілька місяців було сумно читати подібні повідомлення
-
Перейдіть в гілку Федеральний етап.
-
Хочу звернути Вашу увагу на те, що @nadheg ніколи не приписувала собі заслуги іншої людини!!! Нащо Ви наговорюєте на людину!!! Вона неодноразово висвітлювала тему, що є велика проблема з поданими заявками, проте багато тут "розумак", які намагались їй закрити рота.
-
Це було до нового консула. Відповідали в пошті та на дзвінки.
-
дякую, вже застраховані
-
Вірно
-
Просто дуже прикро, що ситуацію перекрутили з ніг на голову і @nadheg зробили винною в тому, що вона не робила. Її обвинувачують в тому, що вона когось кудись послала, хоча я так і не побачила, і не зрозуміла куди вона послала @AnyaKiwi ? Може Ви поясните шановний адмін?
-
Вам не здається що 2 учасниці чата можуть розібратися між собою самостійно? Ця тема кілька годин тому закінчилася. Мені би не хотілося знову починати те що вже закінчилося та ще й за участі нових людей. OxR зробила велику справу і допомогла іншим учасникам чата - це круто, але не стосується до конфлікту, який зараз закінчився
-
@NYUkraine [5054379987] попереджений (1 з 3).