PR CUAET
-
Гуманітарна програма завжди була останнім шляхом отримання ПР, якщо були відмови в інших. Тому цією програмою користувалися лише за підтримки спеціалістів. А потім приїхали українці і всі масово подали на цю програму. Ті хто з окупованих територій ще якось отримали. А от зі Львова і Києва отримають відмови.
-
це зависить від країни подачі. Як ми визнали на гіркому опиті, якщо подаватися з України то 420-470 днів з моменту подачі. А якщо б моя мама виїхала до Румунії, або мабуть Польши то було б два-три тижня.
-
Я колись працював в імміграційного адвоката, ми робили еміграцію бізнесменів, і доводилось трохи іншими справами займатись, типу спаузал спонсорування, Няні і Сиділки, і гуманітарні. Але я готував документи а перевірку вела еміграційний адвокат, вона зараз в Торонті свою практику веде
-
другу заявку таку ж саму, але з іношої країни?
-
Ну то нехай прилітає мама до липня - в’їхати в Канаду можна навіть в останній день візи. Якщо мама в Україні - то не факт, що до літа отримає візу - тут пишуть, що і рік можна чекати. Хіба поїде в Польшу подавати чи Румунію - там швидко все.
-
ні. Якби б мої родичі швидше приймали рішення... А зараз вже запізно
-
Так я памʼятаю як вона оповідала що Гуманітарна це надскладна область. Тому мені дивно що всі наші туди пішли. Я не проти щоб всі украінці переселились в Канаду, але я часто по роботі як бухгалтер зустрічаю людей які повертаються назад з Канади бо ім відмовили в іміграційних, саме гуманітарна
-
Україна, біометрія зачтена 2024-08-12. Тиша з тих пор. MP вчора каже "As per IRCC, there have been no new updates. Eligibility remains not started."