PR CUAET
-
Я не виключаю, що так. Альберта за собою залишає право обирати по певних професіях чи індустріяз
-
Дуже дякую за відповіді!
-
Підскажіть будьласка, як це працює, завтра здаемо біометрію мамі по повізетер рекорду прийшло запрошення. Але також в процесі очікування на біометрію по возе дання сімейний на Пр. Вже майже 9 місяців з моменту подачі, то маю надію скоро прийде., питання то знову здавати? Навіть якщо різниця 1 місяць, чи вона підтягне до пр. Також подали на продовження ворк визи.
-
Дякую.
-
😉 звісно
-
Ваш комент дуже корисний для тих хто шукає тут корстну інформацію по програмі...
-
Вітаю. Скажіть, будь ласка, хто вже забирав готовий паспорт в Торонто. Чи реально за день в живій черзі забрати його? І о котрій треба займати ту чергу? Буду в понеділок. За графіком вказаним на сайті консульства можна це зробити з 12:00 до 13:00. Реально зробити це за одну годину? Дякую.
-
Я теж так думаю, подивимось.
-
В мене також 65. Можливо є шанси після рурал і тих, в кого родичі пройти цього року 🤔
-
З наявним дитячим слотом була проблема податись. Вони відмінили всі слоти з 2годин. А відміни листа я дійсно не отримала. Врятувало листування (я питала чи є в списку) та доброта консула. Подалась. Всі залишились задоволеними 🥳 Дип.пошта очікується в листопаді