PR CUAET
-
Что такое украинская программа?
-
Що за професія має бути щоб отримати ті 302 бали?
-
підскажіть будь-ласка, хто знає 302 бали то за що дають? За професію в якій працюєш? У мене всього 60 і професія начеб-то затребувана.
-
У ландскейпингову компанію Торонто потрібен бухгалтер / контролер. Обов'язки: Здійснення бухгалтерського обліку та контроль за фінансовими операціями компанії. Проведення аналізу фінансової складової діяльності, підготовка фінансової звітності. Контроль за виконанням бюджету та економічними показниками. Вимоги: Досвід роботи в галузі бухгалтерського обліку або аудиту. Знання бухгалтерської звітності. Вища освіта в галузі економіки, фінансів чи бухгалтерії. Навички роботи із програмами MS Office, досвід роботи з бухгалтерськими системами буде перевагою. Відповідальність, уважність до деталей та аналітичні здібності. Знання російської та англійської (письмовий та розмовний) мов обов'язковий. Ми Пропонуємо: Конкурентну заробітну плату та систему бонусів. Можливості для професійного та кар'єрного зростання. Комфортні умови роботи та дружній колектив. Ставка в залежності від досвіду роботи. надсилайте резюме на імейл [email protected]
-
Можливо тим українцям які мають досвід, але роботодавець відмовляється надати декларацію треба написати офіційного листа до уряду Альберти? Бо це абсолютно ненормально. Ціль цього документа - відокремити фейкові компанії, які ʼзробленіʼ для PR. Але я чую від людей, що іноді відмовляють великі компанії і це абсурд. Як ідея для роздуму.
-
І одразу питання , якщо вже нарахували бали і тут треба прибрати галочку , то як редагувати заявку , треба зробити cancel та створити нову ?
-
оооо дякую
-
Всім привіт , ось цей рядок означає ,типу чи навчалися в мають якісь додаткові документи?
-
так на фото више написано що має бути 302 бали, щоб мене пригласили, чому помилилася?
-
Хто підкаже, в primary occupation, якщо є експрес ентрі профайл вказувати нове моєї теперішньої роботи чи головної в профайлі експрес ентрі? Бо в мене вони різні…
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка як краще узнати чи бачить IRCC мою заяву? Можна номер телефону чи емейл куди краще звернутися? Буду дуже вдячна за допомогу.
-
Неправильна команда. Введіть /start щоб побачити меню.
-
Доступні?