PR CUAET
-
Это из закона (College of Immigration and Citizenship Consultants Act): Unauthorized Immigration practice Offences and Punishment 79 (1) Every person who contravenes section 55, 70 or 73.4 or an order made under paragraph 66(a) is guilty of an offence and liable (a) on conviction on indictment, to a fine of not more than $50,000 or to imprisonment for a term of not more than two years, or to both; or (b) on summary conviction, to a fine of not more than $10,000 or to imprisonment for a term of not more than six months, or to both.
-
і знову за окупацію, ці окуповану територію. Це вже більше до біженства.
-
Скажіть будь ласка, Компанія, де я працюю, є членом Alberta Hotel and Lodging Association. Але мій NOC не підходить під Tourism and Hospitality Stream. Чи нараховуються мені бали за Job offer for the tourism and hospitality sector from an employer who is a member of a required sector association under the tourism and hospitality stream?
-
Извините
-
Жаловаться можно в IRCC: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/contact-ircc/web-form.html и/или в CBSA: www.cbsa-asfc.gc.ca/security-securite/bwl-lsf-eng.html
-
Я писав на імейл обласного ТЦК і зазначав, до якого саме районного ТЦК звертаюся. Правда, моє звернення залишили без розгляду ))
-
Ви подавались в Італії, а отримували в Канаді? Це можливо так податись в одній країні, а отримати в іншій?
-
Все що більше 400 000 грн, але по факту і після 200 000 грн буде перевірено на походження коштів, але якщо є договір то проблем бути не має, я клав 700 000, запросили документи, надіслав і питань не було
-
Хто може підказати - якщо заявку відхилили, чи можна якось повернути кошти за неї? Дякую
-
Я уже написала жалобы, но вот не отправила пока, не станут ли мой кейс пристально смотреть? Не повлияет ли это на меня
-
Якщо можете, скажіть будь ласка причину відхилення? Була вказана?