PR CUAET
-
Шановні українці! Запрошуємо вас на безкоштовні тренінги з розвитку компʼютерних навичок Digital Literacy for Newcomers (DLN) для українців у Калгарі з низьким рівнем володіння англійською мовою (CLB 0-4) та фінансовими барʼєрами до платного навчання. Пропонуємо 4 рівні - від оволодіння базовими навичками до складних інструментів. Найближчі тренінги: ✅Рівень 3 Онлайн спілкування та робота: 23-26 жовтня з 13:00 до 17:00 ✅Рівень 1&2 Базові навички, інтернет та онлайн-сервіси: листопад 2024 з 17:00 до 21:00 Місце: Заняття проходять у компʼютерному класі CCIS (Downtown). Групи стартують у міру надходження заявок у денний чи вечірній час з понеділка по п’ятницю, або по суботах. Деталі програми та реєстрація forms.gle/pRzm9ssxBL6p6Vzf6 Передайте інформацію своїм батькам/знайомим, кого це може зацікавити
-
Як це по скайпу? А відбитки як? Що це за паспорт без відбитків?
-
У мене своя історія, я оплатила не одразу . А коли відправила квитанції в консульство, то отримала відповідь що пап порт передано до дипломатичної доставки. Паспорт отримали . DHL кошти повернули Якщо що це у Едмонтоні
-
На сайті пише принести особисто. Але всі кидаю на електронну пошту. Ви отримали паспорт?
-
А, ваш чоловік громадянин Грузії, зрозуміла
-
Якщо ви отримали номінацію-лист підтримки від провінції Манітоба у вас є 6 місяців щоб податися на федеральний рівень.
-
Я б все-таки подавався разом і старався додати або дозбирати якісь докази поки ви ще маєте час на подачу після номінації. Проблема в тому що расова спільна адреса більше 12 місяців і якщо в вас все-таки є спільні романтичні стосунки може бути проблема з майбутнім спонсорством. Тому що виходить що ви не задекларували свою дружину і відповідно вона буде нездекорованим родичем якого не можна спонсорувати. А як максимум взагалі може бути питання після презентації того що ви приховали свій сімейний статус
-
-
Вони сказали що раз в мене в Канаді то ви не можете змінити свій статус. Хоча ситуація звичайно трошки дивно враховуючи те що ви тільки виїхали зараз в відпустку. Через веб-форму подайте просто коротке пояснення ситуації попросити їх реконсидер. Якщо не дадуть то просто податися повторно у вас слава богу на це ще купа часу
-
Запит звучить ось так (тут люди кажуть, що це пережиток від інших програм, де по фінансах відсіюють, але по цій програмі по фінансах не відмовляють): CURRENT FINANCIAL INFORMATION Provide a copy of a recent letter of employment, a recent paystub or reasons why you are not working and how you support yourself financially. You must provide evidence that you made arrangements for your care and support. Your application for permanent residence could be refused if you are not selfsupporting.