PR CUAET
-
Добрий день. Чи може хтось підказати психолога, який робить довідку для імміграції та розмовляє українською чи російською?
-
Це правда що якщо я подамся скажімо за місяць до кінця мого перміту де написано що я маю виїхати з канади до такого то числа і схвалення не буде отримано до кінця мого поточного перміту я ще можу працювати на роботі по поточному? Чи там якісь документи приходяьь чи як роботодавцю пояснювати? В кого була така ситуація?
-
Моя мама уже получила PR по этой программе. 66 лет. Написали LOE, что на данный момент мама не работает, так как не знает английский язык. Проживание и всю финансовую поддержку предоставляет дочка, которая гражданин Канады. Никаких финансовых документов не предоставляли.
-
Да, можете подать на продление
-
Не виїздили, і не багато нарахували, це точно-за минулий рік було 73000 і вони повернули за 3 місяці що вже їм встигли виплатити. Січень, лютий і березень, то моє питання було, чи хтось знає скільки максимальна сумма була для однієї матері, якщо розлучена?
-
Дякую
-
Підкажіть, будь ласка, для замовлення DHL в Торонто треба цю заяву прикріпляти чи іншу, де більше тексту?