PR CUAET
-
А є десь зрозуміле тлумачення квот і років? Бо скільки я читаю, то тільки питання без відповідей. Наприклад, якщо квота на 2025 це 10000. То це на тих, хто подався в 2025, хоче аіп може бути і в 2026? Чи навпаки суто аіпи 2025 тих, хто подався в 2024, 2023 і раніше?
-
Пункт 1, 2, 4 и 5 вполне может делать и RCIC (иммиграционный консультант).
-
Єдине що думаю це станеться не швидко, десь в другій половині 2025
-
Доброго дня, якщо, можливо, тут ця тема вже піднімалась, покажіть, будь ласка, де я можу знайти обговорення. Якщо у 2024 році був отриманий статус ПР. А в 2025 році повернутись в Україну на невідомий термін. Я знаю, що для подальшого автоматичного продовження ПР, я маю знаходитись в Канаді, та проживати в Канаді не менше 730 днів, за останні 5 років. Але що робити, якщо поїхати зараз, та повернутись в Канаду вже під кінець дії карток. Я так розумію, що заїхати в Канаду я зможу, роботу знайти зможу, оскільки картки будуть ще діяти, але питання, що робити далі? Бо вимога 730 днів не буде виконана. Питання, що в таких випадках робити? Подавитись заново по програмам доступним на той момент на федеральний рівень? Чи є якісь інші варіанти?
-
Здравствуйте, можно узнать стоимость перевода украинской трудовой книжки на английский?
-
Stem 2024 одна вибірка близько 5000 була, і ще одна в грудні 2023 того ж розміру приблизно
-
Я думаю как раз те кто подался в 23-24 годах имеют все шансы попасть в 10.000 счастливчиков в 25 году, их очередь как раз подойдёт...
-
"6. Гуманітарна на 2025 дещо пднялася з середніх 8 тис до середніх 10 тис., але на 2026 опустилася з середніх 8 тис до середніх 6900. Варто також зазначити що ця квота імовірно включає тих хто подав заявку по Українській програмі. " Коли я про це сказал мене тут зафукали, мовля де ти це взяв. Так ось же
-
Я этим регулярно занимаюсь. Есть другие специалисты тут на форуме
-
Верно, это обязанность заявителя всё разжевать и преподнести офицеру в лучшем виде.