PR CUAET
-
Дякую
-
Дякую. А ще підкажіть, будь ласка, яким чином її надсилати в консульство? Що потрібно зробити? Заздалегідь вибачте за недоречне питання. Але я справді не знаю
-
Я не збираюся з Вами дискутувати на цю тему, бо в цьому немає сенсу. Ви не еміграційний консультант і, мабуть, не та людина, яка отримували вже пр. То ж не має бажання читати про ваші домисли. Ви краще знаєте, хто з ким спілкувався і, хто як зрозумів 🤦🏻♀️. Ми достатньо багато знаємо про процес отримання пр, його вимоги і правила. У нас є надійні джерела для отримання інформації.
-
Добрий день) Підкажіть будь ласка з приводу листа від роботодавця з підтвердженням досвіду роботи. Чи може роботодавець надати цей лист-підтвердження на українській, а я вже його перекладу та завірю у нотаріуса? І чи є у цього листа від роботодавця якийсь «термін дії», скільки він часу буде вважатися легальним?
-
Але ту сумму яку вкажете, бажано тримати на рахунку
-
знаю декілька кейсів, коли матері дали піар , бо в неї вже було 2 чи 3 народжені в Канаді дитини , але не офіційний статус прибування. Її вже намагалися депортувати, але суд вирівиш, що це не гуманно розлучати мати з дітьми або їх теж депортувати, тому їй надали PR
-
це щоб без "домислів" і чітко по той самий програмі. І з чого ви взяли, що "не важно по який програмі" - відкиля ця хибна думка? www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/pr-family-reunification/eligibility.html#:~:text=Family%20members%20can%20be%20in%20or%20outside%20of%20Canada.%20Only%20you%20are%20required%20to%20be%20in%20Canada%20throughout%20the%20application%20process.
-
это про членов семьи, а вопросы в большинстве были про основного заявителя. А по нему как раз в вашей цитате четко - только вы должны быть все время в Канаде. И девушка писала про себя, когда ее родители - постоянные резиденты Канады. То есть она и будет основным заявителем, а вот ее муж может как член семьи и это не его родители - ездить и не находиться в Канаде.
-
Вот про это я говорил выше.
-
Якщо ви маєте роботу і подаєтесь з Канади по провінційній номінації, то кількість грошей на рахунку не має значення. У випадку, якщо б ви йшли через федеральну чи провінційну програму і подавалися поза Канадою, то там є вимоги щодо грошей.
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка. Я отримала довідку онлайн зі сайту МВС. Чи обов'язково її надсилати в консульство на переклад? Чи можна зробити переклад в ліцензійного перекладача в Канаді? Дякую
-
Народити легко, але дитину ще потрібно утримувати з пр чи без нього. Ми тут народили але гроші ж ніхто не платить потім за це хоч дитина і громадянин Канади. Все одно працюєш цей час незалежно від піару. То можна і подаватися звичайним шляхом і ні нащо не надіятися так найкраще
-
У кожної професії згідно його NOC вона своя. У мого чоловіка старт з 20$