PR CUAET
-
До консультанта сходітт, ВС складнв провінція
-
так, якщо візьмуть на роботу то будемо думати про переїзд
-
І жити і ВС треба
-
дякую, ще питання. я пробував набрати бали по Express Entry - Qualified Worker stream, набрав 300 балів, вобщим мало. якщо я буду працювати на компанію з ВС яка підходить під PNP, i нок професії прохідний, чи значить це що ПР практично в кармані?
-
можна перездавати,скільки грошей вистачить. заборони немає
-
По чесному більшість з тих, хто подалися з українців по гуманітарній, не мають на це достатніх підстав. Але нв початку війни були кейси, коли створили прецеденти (давши по таким кейсам), що і спричиняє тепер підвищений інтерес до неї. Податися можна, але якщо самостійно- скоріш за все відмова і втрачений час, якщо з адвокатом - 5+ тис і гарантій ніяких і знову таки втрачений час за який інші ожержують пр по провінційним програмам
-
Але і не причина давати ПР, бо батьки за 3 роки могли одержати ПР по багатьом економічним програмам.
-
як я розумію, NB працює тільки через Atlantic immigration program тепер
-
привіт, чи можна подаватися на pnp якщо робота офіційно в ВС але сам живу за межами, в іншій провінції? податки ж ідуть в ВС по суті
-
Я з вами згодна, що зараз є така практика. Ну ви ж розумієте, що таке відношення базується на лояльністі. А це крітерій дуже суб`єктивний. Якщо хтось з офіцерів забажає, то буде формальний прізнак відмовити через не проживання основного заявника у Канаді 2 тижні під час розгляду заявки. Тому треба це мати на увазі та розуміти ризик, коли сподіваешся на лояльність. Наприклад, коли по CUAET візі повернули строк у 30 днів на біометрію - частина людей все ще робила її і поза 30 днів у деяких візових центрах, а іншу частину вже інши візові центри не приймали. І перша частина всім писала - та ні, все зробите і після 30 днів. Але це все може скластися по різному і хтось "нарветься на невдачу".
-
-
Що таке «сполук дії»? Якщо ви не працюєте вже там, оформляєте і перекладаєте у перекладача, терміну дії нема. В нотаріуса не треьа завіряти
-
Я не еміграційний консультант, звичайно але сестра чоловіка заміжня за ірландцем, який вже давно отримав і ПР і громадянство і ми все чудово знаємо про відрядження. До того ж його кузина ліцензований еміграційний консультант, яка має свою фірму і успішно працює з кейсами. То ж я не просто так щось кажу. І в IRCC також можна дзвонити і задавати питання, які хвилюють. Читайте уважно, що там написано. Аплікант має проживати в Канаді протягом усього процесу. Це означає, що не підходить податися на пр і поїхати кудись на довгий термін, а от поїхати на 4-5 днів у відрядження - може і у відпустку - може. Це не забороняється! Це не відміняє того моменту, що людина постійно проживає в Канаді. Коли вона їде у відрядження, у неї є зворотній квиток. Про єдину незручність, яка може статися, я написала раніше. Це, коли людина поїхала, а в цей момент їй апрувили пр. Ось тут проблеми виникають, тому, що на отримання документу для в’їзду треба час, бо візи вде не дійсні. До речі, вчора еміграційний консультант в прямому ефірі говорила точно теж саме. Не радять виїздити надовго
-
Остап, а як ви думаєте, може бути така конструкція?: всі громадяни України. Є доросла сестра та неповнолітній брат, який зараз вже другий рік живе з сестрою у Канаді, а сестра має PR. Може брат у 13 років податись на PR сам або його мати подасть як його представник, а сама мати подаватися поки що не буде? Мати за допомогою доньки-родича подасться після десь під жовтень 2024, бо їй потрібно літати і тоді вона і чоловіка подасть, який не може виїхати та для нього важливо як найбільше відтерминувати час рішення про PR. Тут більш цікавить неповнолітній брат. Може він окремо йти або ні?
-
то може просто пройдете за посиланням вище на офіційний сайт та прочитаєте офіційни правила як раз цієї програми , в яких вказано, що: Family members can be in or outside of Canada. Only you are required to be in Canada throughout the application process. Чи ви не розумієте англійської? Замість розказнів про "беседи з IRCC про умови програми до її публікації та що всі умови для всіх програм однакові". Якщо ви самі не іміграційний консультант - то навіщо ви самі щось пишите. На відміну від вас - я даю посилання на офіційни джерела, а не на "ми розмовляли з кимось з IRCC".
-
Кто подавался по гуманитарной программе? Какие нужны документы ?