PR CUAET
-
Шановні одногрупники! У нас є гілка Флуд. Потеревенити туди, будь ласка
-
Влаштуватися на завод - це навіть дуже добре. Просто уявіть що вам треба починати все спочатку на новому місці, де немає рідних і близьких друзів...все по-іншому. Ваш досвід теж не має значення, бо потрібен саме канадський досвід роботи, можливо, в айті легше, але пишуть, що теж важко знайти роботу по своєму напрямку.
-
На заводі Боїнга і я не проти працювати. Принаймні звучить солідно, не те що працюю на заводі Промінь)
-
Приведіть будь ласка аргументи? Бо ми теж вагаемся, їхати або ні, донька у нас PR. На батьківщині все маємо, дуже важко навіть уявити себе на конвеєрі м'ясокомбіната або завода Боїнга у Канаді
-
Я користувався цим калькулятором www.cic.gc.ca/english/immigrate/skilled/crs-tool.asp і там є пункт Do you have a nomination certificate from a province or territory? І виходить якщо там обрати yes то тобі нараховується +600 балів. Тобто чи правильно я розумію якщо навіть набрати 480 які ви писали вище, а хтось інший набере 400 але в нього буде номінація 400+600=1000 то оберуть того хто з номінацією навіть не дивлячись що по ЕЕ в нього лише 400 балів?
-
Є гілка ЕЕ , погортайте
-
Судячи з того, що ви вчите англ, шанси невеликі. Пройти ревльно, але треба англійську бажано 9999 , вік поменше, досвід в Україні на кваліфікований посаді, досвід в Канаді. Порахуйте свої бали на калькуляторі, має бути 480, щоб були шанси. Загалом якщо більше 35 років і англ не супер, то шукати провінційні програми
-
Там є нок код за всіма версіями))) Ок, дякую. Я очікувала, що може хто з консультантів вільний і підкаже))
-
Схоже на те, що при подачі на ПР ви використовуєте лише скани. Але по факту на майбутнє ніхто не знає чи вони знадобляться. Якщо є можливість - вони пропонують зробити відправку новою поштою по Україні, відправте родичам чи друзям і нехай собі полежить на всякий випадок.
-
А де є його переключити, у мене реально по старій пошук іде
-
Можливо людина не переключила версію і тому розбіжності?
-
там же пише,яку версію вибираєш
-
Якщо я не помиляюсь, то сайт alis показує НОК по версії 2016 року, а офіційно вже відбувся перехід на версію 2021 року. Так що визначте як ваш НОК називався по старій класифікації (там було 4 цифри замість 5), і шукайте цей номер на alis
-
Я тут так саме як і ваша дружина - одна і без родичів. І в мене дві роботи щоб вистачало на життя