PR CUAET
-
А от Україні зараз і в майбутньому дуже потрібні молоді працьовиті люди
-
Я бачила черги на ярмарках вакансій і кількість народу. Втрата двох людей то скоріше плюс для Канади і інших іммігрантів ніж мінус 😅
-
Дружина одержує ПР, ви разом з нею, нема тут проблем
-
Ваша жена может вас спонсировать при любом раскладе после получения пр
-
я наприклад виїхати не можу, бо не випускають. І не відомо коли випустять. Дружина поїхала - сама, одна, без нікого, без ніяких родичів і т.д. Я чекав цієї програми, та мав надії що там подумають про таких людей як я. Але розчарувався, бо ця програма не зрозуміло для кого взагалі? Тепер дружина заробить грошей на квиток на літак: і повернеться до мене в Україну, бо ми вже майже рік як на різних континентах. І в результаті : мінус 2 потенційно молодих, перспективних працьовитих людей для канади
-
Привїхало 12 тис по імігр програмі, 20 тис по гуманітарному напрямку, до 3 тис родичів
-
200 тис? Мільйон? Ну не 10 тис а 30, не принципово
-
тау
-
що значить у вас виходить. у кого у вас?
-
Дякую, вже не актуально. система оцінювання різна для Listening та Reading. Просто в підручнику не вірно було.
-
Доя іміграції все, що вище 9 , то прекрасно. Ролі не грає. Але так, за 4 помилки знімати 3 бали то забагато
-
ЕЕ практично нереально, треба англ по максимуму і купа іншого. Шукайте провінційні програми, розглядайте переїзд в іншу провінцію. Шукайте консультанта який побудує вам дорожну карту до іміграції
-
А мої діти теж пройдуть зі мною?
-
OINP Employer Job Offer: In-Demand Skills stream Д Реєстрація в порталі—1 june Invitation to apply - 20 june Applied (docs submitted) - 25 june DIP - 27 june Approved - 17 October