PR CUAET
-
Всі хто приїхав по CUAET до 31.03.2024р мають право податися на ворк перміт чи вперше чи на продовження - до 31.03.2025р Вся ця інформація є на офіційному сайті.
-
Один із обовʼязкових документів це job offer. І я думаю що якщо він буде майбутньою датою (датою вашого виходу з декрету) , то так можна, але краще уточніть в консультанта
-
Так.
-
Доброго дня, громадо! Хочу запитати у вас: я є приватним підприємцем і купив автомобіль. Який податок я можу списати з автомобіля?
-
Також послухаю
-
Завтра. З 18:00 до 21:00 пр часу консульства.
-
Дякую за підтримку! Будемо дуже сподіватися, що наше пізнє підвантаження квитанції буде прийнято. Всім нам бажаю витримки і щасливого вирішення всіх питань! 😊
-
Тогда такой вопрос - друзья,которые хотят приехать в гости денег официально не имеют в Украине,хотя в одной из граф анкеты нужно указатьреквизитыбанка . Я хотел написать это письмо с подтверждением того,что я буду спонсором.У меня пока PR нет. WP до августа. Потом продлю.Поможет ли это письмо получить им визу? Или как это может сработать? Спасибо большое!!!
-
Message from user Виктория has been removed because this user is in spam list (???)
-
Вітаю, якщо ви використовуєте автомобіль в діяльності ,то ви можете списати витрати на автомобіль.який саме це відсоток буде треба розраховувати індивідуально.