PR CUAET
-
Так , дякую. Вже розказували про це теж взяли собі на примітку цей варіант )) Ви ще так не відповіли стосовно Едмонтон Альберта , чи можете зараз ваше думку сказати щодо цього Що якщо ми візьмемо зараз моргедж (зараз маємо вп продовжимо ще на 3 роки то буде до кінець 27 року десь ) Працюємо зараз над пр щоб отримати але тут веселощі зʼявляються з цим але звісно сподіваємось отримати його і робимо що в силах наших. Ми хочемо взяти зараз вже думаємо над цим морально наче підготувались фізично теж…але є страх що може не вдасться отримати пр за 3 роки…ну як не зможемо нічого вирішити потрібно виїжджати буде чи реально через 2,5 роки якщо нам прийдеться виїжджати і продавати цей моргедж то підемо тільки в мінус з усіма виплатами що будуть в нас перед продажем. Хочу розуміти які ризики є і послухати інші думки
-
Номер 505 взяли тоже в обработку
-
Це вже інше формулювання аніж "я ось думаю що десь там хтось там" І я вже вам писала що без збору статистики важко сказати кого більшість - з qr кодом чи без.
-
Бачив інформацію в інстаграмі міграційного консультанта, що не можна виїжджати з Канади до отримання ворк перміта. Але не зміг знайти офіційного підтвердження. Може хтось знає як насправді?
-
В том-то і справа що людина казала не за себе, а за всіх чоловіків 😅 а це не так, от я і вказала що не треба таким маніпулювати
-
Я не беру у статистику "не можуть зробити паспорт" тих хто просто не хоче встановлювати резерв+ або робити витяг вод з дії.
-
Підкажіть будь ласка, чи правильно я зрозуміла, що інтереси дітей є одним з сильних моментів при подачі на H&C? Живемо в Канаді майже 2 роки, виїхали з України після початку війни. Вік 47 та 43 роки, роботу чоловік має. Діти двоє неповнолітніх, добре адаптувались до школи, мають друзів, англійська вже розмовна. У старшої доньки аутизм, є діагноз від канадського психіатра. Розраховували на AOS, але після змін у ній вже не проходимо по балах. Могли б переїхати у іншу провінцію, наприклад атлантичну, але це буде стрес для дітей, бо тільки звикли тут до міста, завели друзів. Аутична дитина взагалі дуже погано сприймає усі серйозні зміни. Як думаєте, можна на цьому будувати заявку, чи слабка буде?
-
Доброго дня, шукаю людину яка оформляла сама документи на SINP ( TEER 2) та може допомогти з декількома питаннями, буду дуже вдячна .
-
Так, раз обіцяв то треба робити ;) Дайте мені наприклад purchase price і який буде downpayment. Я зроблю вам аналіз з конкретними цифрами ))) Поставте будь ласка лайк кому ще цікаво це послухати = буде для мене як мотивація буббоніти пів години )))