PR CUAET
-
В той же день прийшов Portal 1
-
Я знаю. Але від того видана віза по куает чи ні залежить дадуть ворк перміт чи ні
-
Там я бачила люди показували писало чи повернення, чи все ок з документами
-
Так зараз вони констракшн відбирають в нас теж нок з констракшн карпентер Але не отримали запрошення ще
-
Здравствуйте.Подскажите пожалуйста кто знает в чем может быть дело. Подались в апреле на продление пермитов семьей и визитор ребенку. В понедельник получили кореспонденс письмо и писем после не было. Зашла сейчас в кабинет,написано что финальное решение вынесено и внизу отдельной графой светятся пермиты,но те же даты что были и в старых у всех троих. Писем никаких новых не приходило☹️Но на самих заявках написано approved.Я так понимаю что нам их не продлили?Поправьте если кто знает в чем может быть дело.Спасибо
-
У вас є ред сіл?
-
Надіюсь Думаю що це в 2025 рік відбирають Але то як вони працюють дуже дивно це так само як було з 2023 роком там ще не до кінця всіх гадали номінацію вони вже 2024 рік почали Ну і тут так само
-
А скільки дитині років? Може ще немає 14р - тому відмовили в ворк перміті. Якщо вчиться в школі - то можете податися на стаді перміт або на звичайний візітор рекорд.