PR CUAET
-
Спасибо за подсказку но Нет я слежу за этим конечно .
-
Так, у цій програмі завжди розглядають сукупність факторів.
-
У нас пише що даних про перебування на військовому обліку не знайдено. Необхідно звернутися до ТЦК для взяття на військовий облік.
-
Я не знаю
-
Привіт!) Хто летів до Канади авіалінією condor?
-
Окей,дякую вам.
-
На який номер ви дзвонили до IRCC?
-
1 (888) 242-2100
-
Доброго ранку. Чи є якісь волонтерські організації чи люди, які зможуть допомогти продовжити Work permit ? Боюсь щось наплутати та получити відмову. Проживаємо в Єдмонтоні
-
Подскажите пожалуйста. Пришло такое сообщение, но как подтвердить не понимаю, или только за 3 дня нужно будет подтвердить. На почту ничего не пришло
-
Спробуйте написати саме в Посольство в Оттаві, ще запасний варіант для вас посольство в США в Вашингтоні. З мого досвіду там зазвичай більше роблять ніж консультва. В Торонто коли прийшла подаватись на новий паспорт і старого не біометричного залишився тиждень - мені відмовили, бо вони мають відмовити якщо на день звернення є два діючи паспорти. В мене теж історія з американською візою. Люди пишуть переподатись на американську наче так легко як на канадську🙈
-
Те саме і в мене. Будь ласка, підкажіть
-
Нарешті отримала статистичні дані від ІРСС на мій запит згідно доступу до публічної інформації. Ось основні деталі по нашій програмі станом на 6 вересня 2024. Возз'єднання українських сімей: Ключова статистика (23 жовтня 2023 р. - 6 вересня 2024 р.) Ця програма є підкатегорією за гуманітарними та іншими підставами. Постійне проживання (Permanent Residency) – 135 Остаточне рішення (Final Decision) – 191 в тому числі виданий PR Рівень схвалення (Approval rate) – 94,2% Загальна кількість заяв у наявності (Total applications in inventory) – 17,438 Нові заяви у 2024 році (New applications) – 12,158 у Квебеку (дані вже включені у загальну статистику): Постійне проживання (Permanent Residency) – 0 Остаточне рішення (Final Decision) – 1 Рівень схвалення (Approval rate) – 100% Загальна кількість заяв у наявності (Total applications in inventory) – 1,712 Нові заяви у 2024 році (New applications) – 1,136
-
Доброго ранку!! Чи робив хтось паспорт у Торонто? Цікавлять ті , хто з Едмонтона Чи прийняли Вас у консульстві без проблем?
-
Ну я посчитала 30 дней от слота(кто то уже выставлял информацию о днях, там было указано 30/7/3 дня) и проверяла вчера и сегодня кабинет
-
Підскажіть будь ласка, може Ви знаєте: чи потрібно буде додавати інформацію про подання на стаді перміт до заявки на pr?
-
Спасибо
-
Примірні час виготовлення десь місяц якщо не буде затримок. Дзамовляйте доставку DHL - прийде швидче ніж дип. Пошта. Між консульствами читала зо іноді пересилають. Але це ще одна заявка і доставка. Я читала що Оттава пропонувала комусь доставити в Торонто в консульство через UPS. Але ви краще спитайте в Торонто, бо вони зайвих рухів не роблять 🤷♀️ На домашню адресу точно не доставляють