PR CUAET
-
Привіт. Чи можна зразу при поданні документів на новий паспорт замовляти ту DHL доставку? Чи приймуть заявку зразу в консульстві?
-
Друзі, в мене напевно не частий кейс, але напишу може комусь буде корисно. Я ще не подалась на новий паспорт, але така інформація стосовно третього паспорта: Зараз є один протермінований з дійсною американською візою і дійсний паспорт з канадською. Тобто хочу залишити два (дійсний та недійсний) і податись на третій новий. В Торонто сказали що треба буде один паспорт здати, а в Оттаві що зможу залишити протермінований теж, його інвалідують. Не знаю чому саме така різниця, бо наче все повинно бути врегульовано тим самим законом і системою 🤷♀️
-
Вже піймала)
-
Хто може підказати мені щодо кризової форми. Я там повинна вказати дані по аплікації та особисті дані. Я головний аплікант, вже отримала e-CoPR.Питання стосується лендингу моєї доньки, яка є dependant, знаходиться наразі в Америці. Чиї дані краще вказувати мої чи її?
-
Добрий ранок. А якщо в пошук послуги навіть не шукає ту послугу? Заздалегідь дякую
-
Хто може підказати мені щодо кризової форми. Я там повинна вказати дані по аплікації та особисті дані. Я головний аплікант, вже отримала e-CoPR.Питання стосується лендингу моєї доньки, яка є dependant, знаходиться наразі в Америці. Чиї дані краще вказувати мої чи її?
-
Теж цікавить той момент. Чи буде і надалі то безкоштовне мед обслуговування охіп?
-
тобто у вас оновлюється система?
-
Так
-
Дякую, не питала поради, ділилися досвідом якщо в когось такий же кейс