PR CUAET
-
Це було десь орієнтовно з 4 до 5:30, я через дію змогла Подружка через ключ та в неї пусто було. В мене висіло, але я заходила на квітень і було багато вільних слотів Оновлюється повільно, бо потім заходила і той, що я забронювала теж був серед вільних
-
Подавалися у вівторок, паспорти залишили. Ми написали заяву, що хочемо їх залишити, бо вони продовжені до 2026 і там візи.
-
То постійно треба той кабінет провіряти?
-
Ніхто не знає, слідкуйте. Люди зараз нахапали з голоду, я думаю будуть відміняти з часом. Також якщо хтось не підтвердить за 30/7/3 дні
-
Привіт! Знаєте , як потрапити на сайт та зловити ті слоти, якщо не має в дії документів , та особистого ключа !? Як його зробити ?
-
Message from user Виктория has been removed because this user is in spam list (???)
-
Доброго дня. Хотіли оновити дані, але написано, що даних немає і треба з'явитися до ТЦК на поставку на облік. У когось була така ситуація,що робити?
-
Не можна, паспорти та довідки це різні віконця. Довідку можна поштою відправити та отримати
-
Інна Конан на вебінарі теж окремо відмітила тих, хто на момент початку війни був не в Україні. І навела приклад відмови людям, які були у відпустці за кордоном у день початку війни, не змогли повернутися, бо рейс скасували. Їм прийшла відмова.
-
Здравствуйте всем . Прости за вопрос , возможно его уже задавали . Какой сейчас проходной балл, где можно посмотреть таблицу за что и в каком количестве дают эти баллы . Приехал по CUET с семьёй, деньги на счету есть ,есть постоянная работа, работаю менеджером (нужно ли сдавать английский)?
-
Тобто наступна буде аж в кінці лютого?
-
Вітаю, ми допомагаємо дістати довідку з Чехії та відправляємо в Канаду
-
На тому тижні чекали.
-
Доброго дня. Хтось знає коли буде наступна дипломатична пошта в консульство Торонто?
-
особисто знаю родину, що отримали PR за цією програмою, але не проживали в Україні на момент початку повномаштабного вторгнення. не думаю, що це основний фактор. є багато інших, більш релевантних, які підходять під цю програму