PR CUAET
-
Мені як все повезло я слідуюча і паспорту дитини не має, зранку захльобуюсь в слезах, я не знаю що робити
-
Залежить від обʼємів, з активним трейдингом не вийде.
-
Хто ви за професією і чи маєте вже роботу (судячи з того, що ви прилетіли 4 дні тому, мабуть спитала дурню😁) Почитайте вимогою для програми, там все написано які умови висувають до роботодавця (фірма повинна бути зареестрована в Альберті певний час, повинна мати певну кількість робітників і статутний капітал) це все є в вимогах. Лміа для АОS не потрібен, у нас опен ворк перміт. Вчить Англійську, шукайте роботу на повний робочий день. Через рік і відроблених 1550 годин вже можна буде подаватись по цій, або іншій програмі, яку выберите ви, чи підскаже консультант.
-
А на який сайт заходити?
-
Ждите..пришло утром..дата генерации заявления стоит 12 ноября. У меня слот на 9.00 утра...первый
-
Привіт. Чи може хтось написати як ви логуєтеся на сайті консульства з телефону. Відкриваю сайт і там написано "відкрити застосунок дія для авторизації" я відкриваю дію але потім як відкрити сайт консульства....? HELP
-
Пока не продляют государственное страхование. Если так и будет, вариант будет один - покупать частную туристическую страховку, плюс у кого есть рабочая корпоративная. Это не покроет все возможные случаи, но уже будет не так страшно
-
Нет.. пришло в електронный кабинет на e- Consul
-
У вас американська віза була видана довше, ніж сам паспорт? Як таке може бути?😳 В Канаді так не пройде 😁
-
Дякую)
-
edmonton.mfa.gov.ua/ нажимаєте "запис на прийом"
-
Мабуть, бо я довго клацала поки вдалось забронювати і постійно оновлювала сторінку Заходила з компʼютера через хром
-
Добрий день!Чи потрібен qr -код на продовження паспорту печаткою в Едмонтоні?
-
З учорашнього вечора сайт не оновлювався. Ті ж самі "вільні" слоти. Тобто треба зрозуміти, коли сайт оновлюється і вже тоді намагатися щось зробити - так мені здається.