PR CUAET
-
Вот в момент когда человек написал что отменил - я был на сайте залогиненный , до сих пор не вижу что этот слот стал свободен. У кого есть опыт - когда отмененные слоты появляются в системе - через минуты, часы, дни - или может быть только в конкретные даты ?
-
У Вас есть 90 дней с момента окончания visitor record чтоби податься на restoration of status,
-
Вам краще написати в посольство і запитати
-
Добрий день, планую продовжити паспорт дитині. І одразу податися на новий візітор рекорд. Але це ж тільки два місяці. То ж що ж буде якщо вони не ухвалять рішення за цей час? Дякую
-
ну вот парень написал выше что отменил - я сослался на его сообщение - но слот не появился - или я его не заметил даже не смотря на то что был и нахожусь на сайте
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, із ноком 72200 хтось подавався? Які саме доку менти потрібно для апрентіса?
-
Не люблю это слово но скорее всего нужно отпустить ситуацию и сфокусироваться на чем то другом.
-
Дитина має бути присутня і при отриманні і при здачі
-
Є такий
-
Ні, тільки особисто, оскільки відбитки потрібно здати при отриманні ще раз
-
Мені укр зробив
-
Доброго дня. Дитині 16 років потрібно зробити закордонний паспорт вперше. Раніше була вписана у паспорт своєї мами. Хочу уточнити чи все я правильно розумію. Потрібно піймати слот до консульства та їй приїхати особисто щоб податися на паспорт? А забрати можно поштою? Чи важливо яке консульство? Чи для Галіфаксу лише Торонто? Дуже дякую за відповіді! Гарного дня