PR CUAET
-
www.youtube.com/@NataKutrowski
-
(с) Имиграционный адвокат канал
-
Вчера — даром, что воскресенье — позвонил человек в отчаянной ситуации. Находился он в Канаде в обычном временном (гостевом) статусе. Срок разрешённого пребывания подошёл к концу, а поскольку в паспорте имелась американская виза, решил продлить его «самым простым» способом: сходить в Америку и вернуться в Канаду, с расчётом на то, что срок разрешённого пребывания начнёт отсчитываться заново. С этой мыслью, и безо всяких задних мыслей человек отправился в Ниагару и пересёк границу на Rainbow Bridge. Сам он догадался или ему кто-то посоветовал — не знаем. Знаем результат: в США его впустили, а обратно в Канаду — нет
-
Вчерашний спор по поводу Пермитов и различных способов их продления
-
Також є канал на ютубі та в телеграмі з безкоштовними відео курсами та матеріалами, викладачка дуже мотивує. Періодично в неї бувають схожі заняття в групах для різних рівнів: youtube.com/@VictoriaVlasova_prof?si=a3D2fEumKtL8_YrS
-
Вітаю! Український стартап з мовними репетиторами: preply.com/en/online/french-tutors?sort=price_lowest&CoB=UA
-
Добрий день, цікавить таке питання. Якщо я буду подаватися по одній з федеральних програм (СЕС), і наприклад станеться так, що не вистачить балів і не виберуть з пулу, то чи можна буде, щоб дружина подалася по одній з провінційних програм після цього (вона працює в клінінг компанії і зможе отримати джоб оффер). Провінція AB.
-
Нагадайте хтось будь ласка, якщо працювати 2 роки парт тайм то тільки Експрес ентрі? Альберта опортюніті стрім я так розумію відпадає?
-
Прочитал policy )))) Ох и много пишут. Но все сводиться до 3х лет.
-
Я готовий гарантувати тільки своїй сім'ї. По причині pr ми зразу поїхали в Саск. Хоча в Онтаріо чекала робота, житло.
-
Та звичайно, зараз жінки візьмуть дітей і старих батьків і почнуть їздити по провінціях і починати все спочатку із житлом, садочками/школами і пошуками роботи. Напевно Ви особисто можете гарантувати, що в іншій провінції вони все це знайдуть і дуже швидко і їх не будуть звільнять 6 місяців і до отримання Пр
-
Так абсолютно підходить
-
Не треба бігати. Якщо потрібно PR то варто міняти. Канаді це норм практика. Про то що в Березні отримаєте WP ще на три роки- це як казка про змія горинича- теоритично умовний Маск оживить дино і вживить вогнемет. А практично це нк можливо)