PR CUAET
-
Манітоба, Саскачеван, Нью фаундленд.
-
Так багато программ є по пів року і менше
-
Є ситуаціі, коли люди знімали обмеження і їм прийшли нові ворк перміти з термінами на рік від дати заїзду, а початкові були на 3 І так чула від українців, що планують після нового року і до кінця березня податися на новий ворк перміт. Я про це також думаю, якщо не буде озвучено програму для українців. Причини - люди хвилюються, я в тому числі, що не встигнуть податися на федеральний рівень до закінчення 3 років: знайти одразу роботу, відпрацювати 12 місяців перманент фул таєм і здати англійську на 4-5 виходить реально не всім під силу, нажаль. Деяких звільняють після 4-5-7 місяців навіть і потрібно почитати все спочатку і не факт, що буде можливість працювати 12 місяців, хтось працює по контракту, хтось довго шукає роботу...
-
Доброго дня. Підскажіть будь-ласка. Як не громадянину України можна отримати довідку про несудимість? Проживав в Україні 12 років, вже подався на постійний вид, але не встиг його отримати, почалася війна. Чи є у кого-небудь такий досвід? Поділіться будь-ласка.
-
Дякую)
-
Якщо будуть питання, пишіть сюди)))
-
Все ,дякую☺️
-
Не потрібно новий ВП. Обидва паспорти дійсні. Все інше конспірологія.
-
Так😅 Я вже заплуталась потрібно робити новий ворк перміт чи все таки мій буде дійсний з новим паспортом , в мене немає цілі робити новий і отримати ще плюс три роки Діло лише в документах потрібно чи ні Все😃
-
@vika_bulavka не чекала. Що в результаті простого питання, будуть такі дебати 😁)
-
Отож. Смикалку Українців не перемогти. Надіюсь в березні сайт IRCC не ляже)
-
В реальності є лише два способи отримати які є загальнодоступними для більшості людей. Перший LMIA який надзвичайно складно отримати. А другий - це дозвіл на роботу після навчання який отримати відносно легко але навчання буде вам коштувати від 15 до 50 000 доларів
-
Ці всі недорозуміння насправді починаються через те що процес отримання work permit для українців є несказанно простим. І люди які мають кует насправді просто ніколи не стикалися з реальними процедурами отримання work primito і відповідно не розуміють наскільки рідкісний або наскільки дорогий і складний це процес
-
Альберта пише про те що ви повинні зберігати статус весь час поки ви не отримаєте піар за їхньою програмою. І вони вам підказують що потрібно податися на новий work permit що старий закінчується. Але те що там написано що ви повинні подати на новий не означає що ви кваліфікуєтесь під Новий пірміт