PR CUAET
-
Любі, українці! Знаємо, як ми усі звикли до якісних товарів та послуг і як важко їх, часом, знайти у Канаді, особливо у невеликих містечках. Один з таких товарів - чай! Якісний, різноманітний чай! Саме тому я відкрила магазин чаю у Канаді зі звичною для нашого сприйняття підбіркою чаїв. Чорні, Пуери, Улуни, Білий чай, Різноманітні збори, по типу Карпатського. Чаї з лікарняної ромашки. Пересилання по всій Канаді! Запрошую вас завітати, подивитись, та знайти саме той чай, який ви звикли пити вдома і який нагадає вам затишок вашого дому! WWW.TIMETOTEA.CA
-
Оооооо он проснулся 😍🔥поздравляю)
-
Просто в гуглі написати «мп біля мене» Перше посилання буде веб сайт Там напишете свій індекс і вам покаже хто у вас, там перейдете за посиланням і буде вам контактна адреса
-
Ми з Маріуполя то я думаю повістку вони не зможуть доставити.Але все ж таки вирішила спитати на всяк випадок.Дуже вам дякую за відповідь
-
Муж только что вышел из консульства в Оттаве. Там полный бардак из-за новой системы. Он словил слот по новой системе. При этом его в списках у них вообще не было (и так ещё несколько человек). Старая и новая очередь наложились. Люди в консульстве работают в свое нерабочее время, чтобы принять всех, кто приехал. Сказали, что собираются отменять аппоинтменты, сделанные по старой системе. Но это пока только разговоры, поэтому не паникуйте раньше времени.
-
Підкажіть, якщо з дати статусу паспорта «виготовлено але не доставлено» пройшов тиждень, є можливість ще оформити доставку DHL?