PR CUAET
-
Подскажите номер куда звонить чтоб узнать статус апликации, не могу че то на сайте найти
-
І ми сьогодні нарешті отримали портал 1. FD був 5 листопада. Рівно 2 тижні.
-
Він то прокинувся зранку, а зараз здається спить далі
-
не знаю, ми тільки нещодавно оновили. Але брат каже що коли реєструвався, то всі дані були сірими і змінити не було можливості( тому не завжди можливо це зробити
-
І прийшла повістка?
-
Привіт, підкажіть чи хтось з Альберти ( Калгарі чи Едмонтона) робив паспорт в Торонто ? Чи не завертають коли приходиш? Бо не можу додзвонитися туди
-
А я и не подавал по этой программе, у меня H&C. А эта программа - подкатегория H&C. Eligibility letter точно такое же
-
Це мій приклад з дипломатичною доставкою 3 місяці
-
Зачем адвокат по такой легкой программе?! Судя по тому, что я сейчас читаю вы решили все усложнить себе. В approval letter все четко написано.
-
Мені трохи не зрозуміло яким чином ви збираєтесь довести офіцеру що ви у змозі забезпечити родича якщо у програмі не має вимог до спонсорства і отже фінансів? Це по перше, а по друге офіцер запитує ваші фінанси. Конкретно у цій програмі його не хвилює скільки у вас спонсорів і як вони заробляють.
-
В консульство піде .. Вам повістка в Україну не приходила ?
-
Дякую!
-
у нас не було можливості змінити адресу, одразу укр була((
-
Остапе @OstapBosak, буду дуже вдячна за пораду, бо щось розгублена, максимально. Я подалась на фед ріень по non EE, AOS, provincial nominee у грудні 2023. FD - 16 жовтня 2024 , П1 - 18 жовтня, П2 - 31 жовтня, Екопр чекаємо. Я з дитиною в Канаді, чоловік в Україні. Чоловіку вклеїли іміграційну візу, він отримав свій КОПР, в якому сказано, що він має завершити процедуру лендінгу, заїзавши в Канаду. У нього з'явилась змога найближчим часом ненадовго заїхати в Канаду, тож квитки були придбані на 30 листопада. Сьогодні я дізналась, що поки я не отримаю ЕКОРП, він не має права заїзжати в Канаду. Я розумію, що мої шанси отримати ЕКОПР до кінця місяця зараз дуже малі, бо знаю багатьох, хто чекає ще з вересня. Я з чоловіком не бачилась більше 2,5 років і думка, що його е пропустить офіцер на кордоні, не дає мені спокою. Що я можу зробити в цій ситуації? знаю про Кай метод, веб форму, звернутись до МП, може щось ще?
-
Набагато простіше буде якщо ви покажете на які еліджибиті листи ви нічого не відповіли. Щоб прояснити ситуацію
-
Удачи вам и вашему адвокату. Тот факт что вас потребовался адвокат для подачи аппликации по этой программе уже многое говорит о ваших способностях работы с документами. Потом расскажите нам получили ли pr, мы за вас искренне порадуемся 🫶🏼 Note: там на скрине прям написано provide requested documents.. все равно не реквест?
-
три тижні тому була на подачі в торонто,то сказали, що загалом весь процес десь 3 місяці. але якось так я потрапила що мій паспорт за півтора тижні вже виготовили і він в дії є, а ось скільки чекати на доставку вже як пощастить🤨
-
Я в лютому 😂😂😂
-
🥳🥳🥳
-
1. Я уже в сообщении ответил выше - это решение каждого человека ответить офицеру конкретно и дать запрашиваемую информацию, или начинать спорить и доказывать что нет условий по финансам. 2. Прочитайте запрос который приходит от офицера. Они говорят «дайте справку с работы и пейстабы, а если не работаете то объясните почему и дайте доказательства того как вы организовали себе обеспечение в Канаде». Если мама/папа/бабушка не работает, и будет в письме писать что дочка (канадская я родственница), содержит, то evidence того что бабушка/мама made arrangements для того чтоб себя содержать - это пейстабы дочки. У вас же конкретно просят evidence. И говорят что ты must provide it.
12 Jan 2024, 17:45
333941/474652
3 days ago