PR CUAET
-
Я тоже вроде да ставила, там нет если спрашивают или вы хотите добавить еще члена семьи, если разными заявками
-
Дякую, що ділитись інформацією! Взагалі дуже прикольна ситуація виходить в консульстві в Едмонтоні - тут в групі декілька разів казали люди, що саме консульство підтвердило інфу про слоти з грудня, тепер ось нічого не знають, на повідомлення на пошту ніхто не відповідає - просто клас, їдь в інше місто/провінцію, але хрен його знає, чи отримаєш ти свій паспорт 🫣🙄
-
Посмотрите на свою манеру, вы невнимательно читаете, а в Канаде нельзя хейтить , почитайте Character rights and freedom))
-
У мене також цей офіцер. Надіслала запит моєму роботодавцю 28 жовтня, з тих пір змін немає
-
Заповнюю аплікацію, щоб продовжити дитині Візітор. Скажіть будь ласка форму 5708 спочатку треба заповнити для себе потім для дитини. Що потрібно вказати в моїй формі, що мені також треба візітор? Я вже зовсім заплуталась і боюсь, щоб мій ворк перміт не змінили на візітор. Допоміжіть будь ласка.
-
Скажіть ,будь ласка, чи може бути помилка на сайті, що паспорт ще не прибув, а по факту він може бути ? Довго очікуєш, приходиш, виявляється паспорт давно чекає… чи було таке в когось?
-
По провинциально программе BC, я полагаю
-
Мне написали , и я работаю, и больше 10
-
Система відкриється в 7:00 ввечері