PR CUAET
-
Дякую за відповідь, а що ви маєте на увазі якщо професія позволяє? чоловік основний заявник, робота офісна
-
Да. По 4 предмета в семестр. Разница только в том, что почти никаких ивентов, жалуется, что скучно) Так же нет никаких интересных предметов типа атра и т.п. Зато есть, по желанию, курсы 911 и еще в таком же духе.
-
Щиро дякую 🙏
-
Нам зараз і не до івентів. Дякую! Я ось думаю може онлайн знайти йому школу , щоб не бути привʼязаними до місця. Я також онлайн працюю.
-
Вони видають CSQ, ви пересилаєте його в Канаду, так би мовити, і чекаєте. Це федераційна програма, але Квебек має свою квоту, і Канада не може видати більш ніж 500 Піарів по цім програмам на рік резидентами Каебека. Вони, мені здається, навіть зменшують цю квоту, в 2025, потрібно в плані їхньому подивитись. Сподіваюсь, що пояснила якось зрозуміло)
-
Надо копать в сторону homeschooling, наверное. Но, не знаю, если ли такое после 12го класса...
-
Підкажіть будьласка може ви знаєте, якщо дали час до 26 листопада, вислали документи, то що тепер чекати номінацію найближчим часом чи час прийняття рішення невідомий, і тепер чекати аж до 2025 року, вибачте за мої можливо дурні питання?
-
Может хтось в курсі і зможе підказати. Яким чином можна додати/змінити завантажені документи в поданій аплікації , якщо через реквест немає активного лінку саме на зміну документів ? Дякую
-
Дівчата прошу поради Ми в Квебеку, доньці в грудні буде 17, вона ходить в велком клас, вже другий рік. Тобто з предметів в неї тільки французька, і математика. По математиці втратили рік, тобто за віком вона мала бути в 5, а із зі мови вона зараз в 4 Нам сказали що на наступний рік їй треба йти в школу для дорослих. Але… сьогодні були в тій школі і консультант сказала нам що щоб отримати диплом про середню освіту, їй потрібно буде провчитися півтора роки. Але після 18 для темпорарі резидентів навчання дуже платне (7000 за семестр) Може хтось є в Британській Колумбії, бо ми хочемо туди перебиратися влітку, і має досвід, до якого віку підлітки там можуть навчатися, щоб закінчити школу? Вибачте за купу тексту і заздалегідь дякую 🙏
-
Поділіться досвідом, чи приходив комусь aor за 2-3 місяці, чи тільки після чотирьох приходить? Для мене кожен день цінний.
-
Добрий вечір! Я десь що прочитала що коли отримуєш новий паспорт, а старий паспорт там де віза анулюється, це правда? Якщо ні то можна виїхати за кордон и робити новій паспорт і все буде добре?