PR CUAET
-
Маріанна, Ваш син навчається в католицькій чи паблік скул?
-
Жду 3 с половиной месяца,знакомые почти 5.На то что быстро будет,надеятся не стоит.
-
🔴🔴 . ⚪️⚪️⚪️⚪️🔴🔴🔴 Є запит від благодійного фонду ВЕЛИКІ СЕРЦЯ на подарунки підопічним діткам до Святого Миколая. Дітки написали в листах свої побажання. Якщо у когось є бажання долучитися та допомогти зробити діткам свято у ці похмурі дні, то можете перерахувати мені кошти, а я їх відправлю фонду централізовано. Звіт обов'язково надам. ПИШІТЬ В ПРИВАТ! Ось листи з побажаннями:
-
Грудень 2025.
-
Якщо в католицькій, то для прикладу в Едмонтоні, реєструєтеся на www.ecsd.net/alternative-education Те, що Ви називаєте онлайн школою, найближче це варіант проходження курсу PASS (Part-Time Alternative Self-Paced School. Ви реєструєте дитину на курс та оплачуєте fees за підручники (90$, їх повертають, коли првернете матеріали) та 63$ за сам курс ( не првертається). Дитина вдома виконує всі завдання і здає їх. Також 3 рази на тиждень з 4 до 7 в певній школі, локацію якої Ви обираєте із запропонованих при реєстрації, є вчителі, до яких можна прийти з питаннями. Наскільки знаю подібний портал є і для public high school. Але як точно називається не знаю.
-
Коли у вас паспорт закінчується ?
-
Ясно, надіятися на диво не варто.
-
Зараз термін збільшився до понад 4 місяці. Я отримала сьогодні, а подалася 8 липня
-
celpip-registration.paragontesting.ca/registration/#/product-shopping
-
Да.
-
Ви по pnp подалися ?
-
А де можна відстежити, що карту вже відправили після отримання ecopr? На PR порталі?
-
Доброго вечора всім. Продовжила чоловіку ворк перміт. Маємо затвердженне рішення онлайн, а ось на фізичну пошту документ чекаємо вже два місяці. Що робити і до кого дзвонити? Може пошта загубила наш документ? Всім дякую.