PR CUAET
-
Так ви маєте змогу завантажувати будь-які документи на додачу. Але поміркуйте над наступним: У Канаді перебувая сімья з батька, мати, да дитини. Обидва процюють, сплачують податки. Дитина гарна вчиться у школі, має друзів. Здається адаптувалися. Тепер питання: Чому у такому випадку потрібно робити виключення? Батько не може змінити работу, щоб кваліфикуватися на єкономічну программу? Мати не може? Сімья до цього не мала досвіду перебування у Канаді, тоді чому вони оселилися у БС або Онтаріо? Чим з точки зору імміграціх їм не підходить инще місце? Припустимо - там не ма роботи за кваліфікацію, гаразд. Це потрібно доводити. Ось я відправляв документи, ось відповіді работодавця - тому я в БС. Батькам 30 років, чому вони один з них не може піти вчитися и квалификуватися на human capital stream? Дуже високий бал? Так.. Але чому потрібно виключення? там дуже багато чього, що потрібно заповнювати маючи досвід комунікаціх з IRCC
-
Мені здається, прогноз про нижчий бал у 2025 базується лише на значній частці іміграційної квоти, що відведена на In-Canada focus. Далі - залежить від актуального пулу CEC та від швидкості поповнення пулу новими TFW із канадським досвідом. Потенційно комплекс актуальних мір дійсно має допомогти знизити бал, але це може статися вже після 2025, коли ринок відчує зниження кількості ворк-перміт холдерів. Це, звісно, якщо консерватори не відредагують плани після своєї перемоги. Окрім того, схоже, бал дійсно може впасти природнім чином через потенційне зниження кількості балів, що надають за LMIA: www.theglobeandmail.com/politics/article-ottawa-plans-clamp-down-on-foreign-jobs-for-sale-scam-and-asylum/ Globe and Mail формулює це обережно, але є цитати від міністра у інших джерелах, які натякають на повне їх скасування. З огляду на гучні скандали, пов'язані з торгівлею LMIA, це є дуже ймовірним.
-
Ирина, с вами нет смысла разговаривать, простите но я изначально задал вопрос Ане, а не вам. Извините, но это не вам решать что мне писать, и как формулировать мысль, если она не нарушает правила сообщества. Я вам уже объяснил зачем говорить про gckey. Я не считаю необходимым уточнять что для этого нужен aor потому чт на этом этапе это не важно. Важным было сказать человеку что он проверяет информацию в неправильном месте. А при каких условиях информация будет доступна в правильном месте - это уже другой вопрос. Не все люди дураки вокруг вас, не всем нужно расжевывать и не вам решать каким образом подавать информацию и в каких дозах. Вы на себя слишком много берете. Если вы не иммиграционных консультант который знает как правильно разложить процесс иммиграции клиенту, ценность вашего изложения и моего - на одном уровне. А учитывая что я самостоятельно получил гражданства сша и Канады, то возможно мое изложение и мой опыт ценнее вашего видения. Предлагаю на этом закончить, я больше не хочу учавствовать с вами в диалоге. Это бессмысленно.
-
Так, чоловік головний аплікант, так усі в Канаді, наразі пише заповнити поштові дані і прикріпити фото лише на нього, може депенденти наступний етап? Зараз буду дивитися. Дякую.
-
Вітаю 🎉 тобто пройшло 7 місяців десь від біометрії до першого апруву? Бачила квітневі перші апруви, може хтось уже травневі бачив? 👀
-
Ирина, не хочу вас обидеть своим сообщением, но давайте на пальцах: «Все обновления по вашей аппликации будут видны в gckey, а не на сайте где вы подались на пр” - это правдивая информация, которую я сказал. «Все обновления по вашей аппликации будут видны в gckey, а не на сайте где вы подались на пр прям сейчас, до того как вы получили пр ” - это ввод в заблуждение. Но я этого и не говорил, это вы приплели аор непонятно зачем. И сами утроили из этого драму. Надеюсь так будет понятнее.
-
Портал 2 приходить окремим листом на кожного члена сім'ї. Тобто, якщо в сім'ї 4 людей, то і листів буде теж 4. З КОЖНОГО листа потрібно зайти за тим посиланням, яке в листі зазначено, і зробити покроково все, що там пише. Якщо на вашого чоловіка і на дітей такі листи прийшли, а на вас немає, то, можливо лист потрапив у спам, або в порталі 1 ви вказали іншу електронну адресу для себе. Перегляньте уважно той лист, який ви відправляли на портал 1. Яку саме інформацію написали про вас там.
-
а я ні чого про себе і не писав. :) Лише навів вам приклад, що H&C це не теж саме шо заповнити форми для visitor visa.
-
Для імміграційних цілей підходить тільки завершений ступінь освіти - www.wes.org/tips-for-completing-your-wes-application/#:~:text=For%20any%20standard%20credential%20evaluation,in%20the%20drop%2Ddown%20menu.