PR CUAET
-
Хто в Едмонтон їздив з Калгарі на цьому тижні забирати паспорт? Як там черга? І як дорога з Калгарі до Едмонтона? думаємо їхати завтра чи в суботу
-
Доброго дня ! Під скажіть,будь ласка ,як зловити або коли ловити слот на виготовлення паспорта ? Дякую
-
Рада за Вас. Хай і далі усе буде добре ❤️ А я поки зі своїм ПТСР справляюся 😊
-
Так, всі дані є в листі, просто не знаю чи вже створювати аккаунт чи чекати, щоб прийшло і на мене підтвердження. Є лише лист з IRCC на чоловіка і дітей.
-
Ви в Березні подали 2024?
-
Максим, Ви не уточнили, що тільки після отримання аор. Я в цьому чаті більше року і бачила багато людей, які після таких повідомлень будуть писати мильйон повідомлень-питань, а що, а де, а не видно. Тому я виправила. І я це пояснила вже. Ви продовжуєте сперечатись.
-
Чи хтось подавав на новий ворк перміт з електронною версією закордонного паспорту? Тобто в ДІЯ є мій закордонний паспорт але фізично ще не приїхав. Чи хтось використовував такі данні для отримання нового ворк перкперміт ?
-
А де прикріпляти фото, писати поточну адресу, якщо немає аккаунта, Вибачте, може я щось не так зрозуміла.
-
Так, я знаю. Тому й намагаюся максимально зробити все, що залежить від мене. Щоб навіть юридично офіцер не міг відмовити, навіть якщо захоче, наскільки це можливо 😊
-
А чи можуть відмовити на цьому етапі?
-
от зараз Ви перекручуєте :) я не перекручувала ваше перше повідомлення, а запитала, навіщо писати про gckey, коли немає аор? цього в вашому першому повідмолені я не побачила, тому і запитала. Ви почали кидатись, що я комусь щось забороняю писати/питати.
-
Дякую , я до того , що це непередбачувана програма , може навіть залежати від настрою інспектора , тож просто сил та терпіння 🫶🏻
-
Хто скільки чекав на eCORP, з часу відправки portal 2?