PR CUAET
-
Туризм тоже смотрю не обновили
-
Ні, це вже нова, вона по іншому виглядає. Подача була зупинена до старту нової програми. Вже можна подаватись, просто розглядати не будуть до 30 червня
-
Скажіть будь ласка, може хто знає, який розклад роботи посольства в Отаві, на грудень місяць, коли в них починаються святкові дні ? Дуже дякую
-
Я от щойно заповнила заявку на Арімі там є ці всі пункти, і про валідований офер, і про роботу поза Монреалем, і англійська. Це лише мої здогадки, але якщо цих балів немає формально, для себе в них все ж таки ці критерії мають оцінюватись
-
Після отримання слоту ,на оформлення закордонного паспорта,потім потрібно прийти в консульство на зазначену дату й час (жива черга?)чи як?
-
Привіт. Поки чекаю курси, вирішила практикувати англійську з волонтерами. Сьогодні була перша онлайн зустріч з Catherine. Що хочу сказати - Catherine надзвичайно світла і приємна дівчина, за півгодини ми встигли познайомитися, обговорити декілька тем, пожартувати і посміятися, домовилися про подальшу співпрацю. Хочу подякувати Вам та Вашим волонтерам за час, який Ви приділяєте нам, новоприбулим, і можливість покращити нашу англійську. З нетерпінням чекаю початку курсу ❤️
-
Я щойно все оплатила, заповнила заяву і відправила в апостиль. Побачу чи приймуть вже в понеділок напевно
-
02, IT, валідованого немає, є звичайний, і я в Монреалі