PR CUAET
-
Так, але це не обов'язково.
-
А чому ні? Я зараз виконую всі вимоги програми, тому не бачу сенсу чекати, поки скажуть що "тепер розглядаєм" і тисячі заявок полетять. Моя там вже є, їсти е просить) Тим паче, що 30 червня, це щонайпізніше, вони можуть в будь який момент почати їх розглядати
-
В мене 0000 і я чекаю 1.4 роки
-
Там є питання, чи є результат. Я вибрала так і ввела дані. Але якщо вибрати ні, то воно не завадить подати заявку без цього. Тому, думаю, не проблема пізніше додати
-
Приїхати швидко в Канаду? ) Програма в цілому розраховувалася на тих хто в Канаді через війну, і має родичів які підтримають. В тому політичному русі що зараз іде на зменшення іміграції, відмовляти тим хто не тут і просто вирішив скористатися програмою, цілком відповідає тому мандату який вони зараз просувають.
-
Які здогадки?
-
В мене тут є, але недостатньо, то вказую і останнє місце роботи в Україні. Ще є досвід тут як контрактор, він не зараховується в квебецький, але в робочий просто йде
-
Вважати вони можуть що завгодно, питання як це написано. Бо від того як написано залежить що є помилкою, а що ні, і відповідно чи можна відвоювати це в суді. З того що видно по цій ситуації, я згоден з Elena що виглядає на те що потрібно мати статус для цієї програми. І якщо є ВП чи СП, то статус є навіть після виїзду, а якщо тільки віза то статусу немає коли виїзжаємо. Проте чи це одиночна акція, чи це будуть масові відмови по такому критерію, не зрозуміло. Ну і поки хтось не подасть в суд, не зрозуміло чи це помилка, і чи можна це обороняти
-
Диплом треба, евалюація необов'язково. Там при подачі по пошуку вибираєте ваш навчальний заклад і спеціальність, воно приблизно показує еквівалент.
-
Привіт. Чи отримував хтось вже рішення по цій програмі?
-
Дякую