PR CUAET
-
Дякую!!!
-
Ну вибачте але якщо я знаю що в моїй професії жодних сертифікатів не потрібно то я той пункт пропускаю а не тикаю аби бали набрати, нічого цікавого тут немає, тим паче що Ваша професія сертифікації не вимагає...розумію тих хто заплутався з туризм і хоспіталіті, розумію тих в кого може бути редсіл а може і не бути, але якщо в Вас того навіть не має бути то просто так "ненавмисно кликати щоб бали получити" то ви так ненавмисно намагалися обійти систему щоб покращити свої шанси, для офіцера це буде виглядати саме так, це обман
-
Добрий будь ласка підкажіть зі свого досвіду. На 2 портал при загрузці фото видає помилку, що або занадто світле або темне і недостатньо білий задній фон. Робили в Волмарті, прикріпляю цифрове фото. Питання: їхати переробляти чи так пробувати грузити? Дякую за відповідь.
-
То виходить що 27 листопада повинен бути мінімум 71 бал, а от те що перечислюють перелік можливих вимог то потрібно всі мати чи якщо ти маєш один і 71 то тебе вибирають??? Хто знає
-
Канада очікує, що в 2025 році 4,9 млн. людей добровільно покинуть країну. ~ ~ ~ Очікується, що наступного року 4,9 мільйона власників віз, термін дії яких завершується, "добровільно" покинуть Канаду. Міністр імміграції Марк Міллер очікує, що майже п’ять мільйонів тимчасових мешканців з візами, що закінчуються, покинуть Канаду в 2025 році. Він зазначив, що більшість залишить країну добровільно, а Канадське агентство прикордонних служб (CBSA) буде займатися порушеннями. Щодо міжнародних студентів, Міллер уточнив, що багато з них, у кого закінчуються навчальні дозволи, або поновлять їх, або перейдуть на дозволи на роботу після закінчення навчання. Федеральний уряд нещодавно зменшив цілі імміграції на 20% на наступний рік, зменшивши цільові показники постійних мешканців до 395 000 та кількість тимчасових мешканців на 5% до 2026 року.
-
А електронний кабінет в Дії? Бо коли переходжу по посиланню ,то відкриває Дію і нікуди більше немає опцій
-
Це щодо черги очікування на запис
-
Еще вопрос, начал смотреть свой job offer (я его получил два с половиной года назад), там нету прописанных duties почему то и title не совсем совпадает ноку, но при этом есть employer reference там где это все есть, нужно ли мне переделать job offer или приложить старый с новыми референсами?