PR CUAET
-
Вітаю шановне товариство . Може хто стикався з такою ситуацією. Ми приїхали в Канаду рівно півтора роки тому. Подали одразу на повернення GST і карбон тут питань немає але по Child Brnefit відповили що треби почекати півтора роки і знову подати заяву. У особистому кабінеті CRA дружини відображається що вона опікун дитини. Після подачи звіту CRA у березні 2024 ми побачили документ зі щомісячними нарахуваннями GST , CARBON tax і Child benefit але фактично нам Child Brnefit не виплачують тільки GST , CARBON хоч нарахування є . Намагався подати онлайн заяву через кабінет пише що у Вас вже є дитина і знову заяву не можете подати . Можливо Ви були в подібній ситуації , порадьте будь ласка що робити
-
Хочу зрозуміти, що робити далі. Маю тут 2 синів. Вони не можуть зробити пвспорти
-
Я свій паспорт вже забрала. Прийшла о 14.15. Вийшла о 20.25. Я 123 по списку
-
Сори, а в каком чек листе можно посмотреть о необходимости загружать все переводы дипломов кроме WES
-
Я у Альберті.Дякую.
-
Добрий вечір.Підкажіть будь ласка силку на отримання обов'язкового сертифікату для кухаря бо раніше зустрічала але думала пізніше і згубила.Дякую.
-
А у вод і в резерві різна інформація?
-
Система не доопрацьована і не приймає виключень.
-
Да я пробував. Є ВОД з Дії, а слот зловити не можна. Це правда
-
Воно підв'язане , і слот наче не можливо зловити,якщо є порушення
-
Це цікаве питання я Вам задам. ВОД можна отримати через Дію. Спробуйте, якщо є доступ к Діє у персони на котру хочете отримати ВОД
-
🎄 Пориньте у казкову різдвяну атмосферу! 🎄 Запах імбирного печива, теплі вогники і святковий настрій – це все чекає на вас у нашій майстерні англійської мови! Ми запрошуємо вас на затишну передсвяткову зустріч у стилі EASY ENGLISH! ✨ 📅 Дата: 7 грудня ⏰Час: 10:30 – 12:30 📍 Місце: Український хаб, 11041 105 Ave NW Office 102 🏠 Тема: Будуємо чарівний Gingerbread-будиночок англійською мовою! На нашій зустрічі: 🏠 Ви зберете великий gingerbread house (1 на сім’ю чи пару). 🎅 Символічна ціна – лише 10 cad за house! З нами буде native speaker Кароліна разом зі своєю мамою. Carolyn – легка, весела, цікава й дуже sociable, so the atmosphere will be невимушеною та теплою. Разом ми: 💬 Розширимо словниковий запас англійською. 🎉 Зануримося в Canadian culture святкування Christmas та New Year. 👨👩👧 Поділимося враженнями й створимо святкову family atmosphere. 🎁 Christmas та New Year – це сімейні свята, тож ми запрошуємо вас приходити з дітьми чи близькими людьми. 1 house збирає одна сім’я чи пара. 📧 Реєстрація обов’язкова: [email protected] ❗ Місця обмежені, поспішайте записатися! Looking forward to seeing you! 😊
-
🎄 Пориньте у казкову різдвяну атмосферу! 🎄 Запах імбирного печива, теплі вогники і святковий настрій – це все чекає на вас у нашій майстерні англійської мови! Ми запрошуємо вас на затишну передсвяткову зустріч у стилі EASY ENGLISH! ✨ 📅 Дата: 7 грудня ⏰Час: 10:30 – 12:30 📍 Місце: Український хаб, 11041 105 Ave NW Office 102 🏠 Тема: Будуємо чарівний Gingerbread-будиночок англійською мовою! На нашій зустрічі: 🏠 Ви зберете великий gingerbread house (1 на сім’ю чи пару). 🎅 Символічна ціна – лише 10 cad за house! З нами буде native speaker Кароліна разом зі своєю мамою. Carolyn – легка, весела, цікава й дуже sociable, so the atmosphere will be невимушеною та теплою. Разом ми: 💬 Розширимо словниковий запас англійською. 🎉 Зануримося в Canadian culture святкування Christmas та New Year. 👨👩👧 Поділимося враженнями й створимо святкову family atmosphere. 🎁 Christmas та New Year – це сімейні свята, тож ми запрошуємо вас приходити з дітьми чи близькими людьми. 1 house збирає одна сім’я чи пара. 📧 Реєстрація обов’язкова: [email protected] ❗ Місця обмежені, поспішайте записатися! Looking forward to seeing you! 😊
-
У мене працює🤷♀️
-
Сьогодні консул сказав,таку штуку, що можна передати слот від жінки до родичів...але чоловіки мають самі ловити слот і їм не можна передавати слоти....тобто вони й цей момент порахували...щоб загнати у пастку