PR CUAET
-
Спасибо. Доброй ночи
-
Елена, а вы можете подсказать - у ребенка визитор рекорд заканчивается в мае, хотим оформит ему study permit и work permit, так как исполняется 16 лет и будет выезжать из Канады и заезжать снова. Это ведь не считается продлением статуса ? Это получение нового статуса?
-
Спасибо 🙏
-
У мене сьогодні вийшло о 20:10 (час за Оттавою), тобто десь о 3-ій ночі за Києвом. Я ловила слот вперше і тому не знаю, чи це завжди о такій годині відбувається. Вище у чаті рекомендували опівночі за Києвом дивитися. Я скористалася також порадами чату і перевела системний час комп'ютера на київський перед тим як дивитися на вільні слоти. За власною ініціативою про всяк випадок ще й кеш браузера почистила, але не можу впевнено сказати, чи це на щось вплинуло. У чергу встати у мене теж вийшло вчора завдяки рекомендаціям чату, а на сайті про це жодної інформації нема. Коли ви доходите до останнього кроку і дивитеся на слоти, то на екрані зверху є повідомлення типу "відбувається пошук вільних слотів" (точне формулювання не пам'ятаю). Так от треба дочекатися на завершення цього пошуку і тоді з'явиться вікно з пропозицією стати в чергу. Озброївшись порадами цього чату, я робила наступне: налаштувала ноутбук, щоб він не засинав через неактивність і дозволила pop-up вікна у браузері для консульського сайту; потім я відкрила крок з пошуком слотів, обрала травень і залишила ноутбук відкритим. Десь через годину з'явилася пропозиція стати в чергу і я на неї погодилася.
-
Добрий вечір. Поділіться може хтось відправляв посилку з Канади до України і якою поштою?
-
Большое спасибо! А если у родителей work permit, но они не работают - можно на ребенка подать на work permit ( в добавок к study)? Выше писали, что у одного из родителей должна быть работа full time… но нельзя ли просто на основании наличия у нас work permits?
-
Дякую!
-
Я теж маю такий апдейт, але дійсно по факту багато хто пройшов це навіть не знаючи це, з розмови з іншими людьми хто вже отримав ПР. Терміни у всіх були різні, але до року мало хто дотягував. Це звичайний час очікування, просто на фоні тим кому пройшов процес швидко, ми виглядаємо сумно.
-
Но в study permit хоть не откажут?
-
Хтось вже замовляв доставку паспорту в консульсво УКРПОШТОЮ? В мене в списку країн не показує Канаду. Це в мене одного глюк чи у всіх так?