PR CUAET
-
Думаю не в пристрої діло. Я пробувала з компа і не вдавалось А тут просто рівно або 1 хв по і вдалось злапати два дорослих і один дитячий з одного пристрою телефона. Правда в різні дні
-
Шукав дорослі слоти на оформлення в Едмонтоні та мені не висвічувало( а на коли були?
-
Та вже все пробую, але постійно невдача. Мабуть треба змінити пристрій
-
На основании какого фактора вы хотите просить исключение? По факту того, что вы защищали свою Страну? Что вы инвалид с детьми, и просите Правительство Канады поддерживать вас экономически, что бы вы могли поставить детей на ноги? Какие аргументы вы хотите предоставить? МОжет лучше к специалистам сходить сначало? Ну, спросить у них, о шансах и переспективах по H&C?
-
Ой навіть не знаю. Цілий час оновлювала. Вже багато днів мені не вдавалося. Рівно 00:00 по Київському часі оновила ще раз і зʼявилися дати. Я взяла на 12:00. І 👍👍👍
-
Скажіть може хтось знає, чи приймуть в едмонтоні якщо у мене є слот на 27 травня а у дитини на 29 травня. Чи зможуть зробити в один день нам разом?
-
Дякую щиро,дивно що хтось відрґповів
-
Вау
-
Продублюю,бо можуть не відповісти: Інвалід війни з 2016 року,не ходжу,у Канаді 1,5 роки,подаюсь з дітьми на гуманітарну програму. Чи існує відео з прикладом подачі на гуманітарку?
-
Я зловила сьогодні слот в Едмонтоні
-
Де ви це побачили? Доходів 1 члена сімʼї вистачає
-
Так
-
Зараз на сайті це в переліку для дорослих Костянтин