PR CUAET
-
Усім привіт! Мене звати Марія, я вчитель англійської мови з 5 річним досвідом. Набираю до себе на заняття 2 учнів (провожу уроки по одинці та групами (2 учнів)). Готую до іспитів, допомагаю освоїти англійську мову з нуля, або покращити ваш рівень англійської мови. В мене є група з відгуками, де я підготувала людей до тестів CELPIP, IELTS Пишіть мені у особисті @mh30oc буду рада допомогти ✨ #реклама #celpip #English
-
Ви повертаєтеся до теми, яку вже обговорили вчора. Насправді у офіцера може виникнути резонне питання: а як же всі інші, хто знаходиться в такій ситуації в Україні? Адже вони живуть, і незважаючи на гуманітарну кризу у звітах ООН, жодна світова організація не пропонує евакуювати усіх людей з подібними проблемами з України. Тобто офіційно це не є проблемою. Замість того, щоб витрачати час на суперечки, краще подумати, як довести, що саме ця людина і саме в цій ситуації потребує виключення по гуманітарній програмі в Канаді. Постарайтеся зрозуміти сенс цієї програми, і пазл складеться. А суперечку припиніть, будь ласка, або спитайте, що саме Ви не зрозуміли.
-
Едмонтон
-
Ну по великому рахунку можна й зняти раніше, просто це зарахується в дохід цього року й з цього я заплачу податки. Що звичайно не те, що бажалося.
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка той хто знає. В пʼятницю видають паспорти?
-
Дякую ☺️
-
Дякую, схоже на то.