PR CUAET
-
Коли тільки запустили нову систему слотів, наприклад, я забронювала 13.11
-
Дякую! А лист після подачі надходив що є право перебувати в країні?
-
На пошту нічого не приходило, в кабінеті статус змінився з «очікує підтвердження» на «заброньовано»(чи підтверджено, не пам’ятаю точно) підтвердження запису роздрукувала з собою про всяк випадок.
-
www.quebec.ca/en/immigration/permanent/skilled-workers/food-processing www.quebec.ca/en/immigration/permanent/skilled-workers/orderlies
-
Update 31.10.23 подача 01.12.23 aor и био 06.12.24 eligibility, запрос только на медицину ребёнка который не проходил по возрасту полную по куаэт. Писать нечего, но это реально жуткая нервотрепка последние 6 месяцев. Очень надеюсь, что я разомкнула эту заколдованную дату и все остальные кейсы быстренько подтянутся.
-
Перед нами було кілька людей, у нас був запис на 11, але нас не прийняли десь о 15. Причому в вікні ми називали і прізвище і час, нам казали все ок, чекайте. Також вже потім, вони сказали що консул залишив пʼятниці для пільгових категорій виключно в по слотах прийомів не веде в цей день. Мабуть,якщо у вас запис на інший день, окрім пʼятниці, то буде все ок (сподіваюсь)
-
Зараз будемо чекати на апдейт Алекса!
-
Я Вас дуже вітаю! Це неймовірно круто!!!!!
-
Поздравляю!!!!!! наверно не я одна следила и переживала за вас . Как вы считаете, это вы подействовали на то , что они о вас вспомнили?
-
Вітаю!! Сподіваюся Ви отримаєте портали після еледжибілиті ще швидше, ніж ми🤞🙌
-
Думаю Вам треба якусь офіційну скаргу написати, це ж і не ваша провина також, Ви ж зловили, це просто знущання якесь 😞
-
Все, с этой датой подачи, делали все возможное чтобы развернуть ircc. Спасибо Юлианне, она передала коллективное письмо от нас. Скольно всего написали, сколько звонили, сколько ждали. Если что-то и повлияло, то это результат общей работы и я очень жду когда подтянутся остальные.