PR CUAET
-
Так, це знущання. Ми сьогодні багато різних історій побачили, дуже шкода наших людей. Підкажете, куди ці скарги зазвичай пишуть і який порядок розгляду?
-
А скільки Вас було в листі? До 10 ?
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка. Моїй доньці 17 років, через 2 тижнів виповнюється 18. Чи можу я ловити слот сама, тобто подавати як дитині на закордонний паспорт чи донька повинна сама робити зі своїм ключем і т д. Допоможіть розібратися. Дякую
-
Я ловила сину на своє імʼя , їздили разом до консульства, запитали мій паспорт і свідоцтво про народження сина, типу щоб підтвердити що я маю слот для сина
-
Ну думаю писати їм толку не має, як вони нам сказали «пишіть на Київ»
-
Це було до
-
МЗС (у разі кризових ситуацій з громадянами України за кордоном) +38 (044) 238-15-88, електронна пошта: [email protected] Контакт-центр МЗС +38 (044) 224-57-20 Електронна пошта [email protected] Але ж думаю це нам не допоможе, але може в Вашій ситуації це якось подіє
-
Сину було 17 коли я ловила , мені сказали що він вже подається сам, ну це з 16, але слот можна ловити будь-кому з родини
-
Народ, не встигаю з роботою , хтось липневі отримали номінацію? Окрім тих, хто драфт в червні зробив
-
Скільки років вашому сину? Я сину зловила слот позавчора на травень. А доньці не вийшло зробити вчора
-
Ну знаєте то то і не їхня прям провина, бо у нас 2 посольства і 1 консульство на всю Канаду, і 1-2 працюючих на подачу віконечка в кожному, і які в день приймаю до 20 заявок, при тому що є ще громадяни України хто проживав тут до CUAET і досі обновляють паспорти, тому тут треба з тим розібратися щоб вони могли 50-100 людей в день приймать, тоді було б краще, напевно, але не факт
-
Ви перша хто отримав? І перша в списку? Просто цікаво дуже. Це лист вистрелив чи так співпало і ваш офіцер після спячки виліз )))
-
Доброго вечора, підкажіть, будь ласка, що я роблю не так. У сина стаді перміт, хочу зробити йому ворк перміт. Коли заповнюю анкету на eligible та обираю статус student. Після низки питань, мій результат - можете податися тільки на temporary resident visa. І тільки якщо я обираю для сина статус visitor, то після усіх відповідей мій результат - apply for open work permit. Можу я для сина обрати статус visitor, якщо в нього study permit?
-
Привіт, у мене слот в понеділок о 14:40, а запиту на підтвердження (той, що за 3 дні) так і не прийшов. Чи у когось бувало, що запит приходив з запізненням? 😅