PR CUAET
-
Доброго дня всім друзі. Мій роботодавець змінює адресу, компанія переїжджає з Едмонтону в Ніску, питання: який документ додати для new request щоб показати що залишився тей самий роботодавець але адреса інша? У employment letter немає адреси, а новий job offer як на мене не дуже підходить бо це не нова пропозиція про роботу, а просто заміна локації з тими самими обов'язками. Просто зробити новий employment letter додавши нотатку про те що з такого-то числа на новій локації? Подавався ще в 7 місяці, поки submitted
-
-
Так,повертають!
-
Добрий день, хотіла запитати, ми вже прожили 9 місяців в Альберті, зараз чоловіку запропонували роботу в Саскачеван, ми планували подаватись по гуманітарній програмі, з переїздом в нову провінцію, чи буде братись досвід проживання в іншій провінції? Чи знову потрібно прожити рік в Саскачевані, щоб податись на гуманітарну програму?
-
Добрий день. Хотіла спитати стосовно довідки про несудимість, зараз знаходжусь в Англії поки що, збираюся в Канаду вже через пару місяців, питання- чи можу я вже замовляти довідку про несудимість в Англії, чи треба її замовляти коли вже виїхав з країни зовсім? Дякую
-
У мене 8 пішов. Ще чекаю
-
На сайті написано які документи потрібні дитині 16 років для подачі на паспорт,і там є ідентифікаційний код(код платника податків)
-
Ясно, но краще б отримати permanent resident, і не думати за це.
-
Быстро не вернут,может и год занять возврат средств.
-
Звідки ви знаєте, що пропустять з ecopr, якщо на машині? Хтось вже так проходив? Чи є це десь на офіційному сайті?
-
Потрібна порада. Потрібна віза для дитини 2 роки, оскільки зробили новий паспорт. Дитяча віза була в паспорті дружини. Ми в Канаді 1 рік. Подався на візу перший раз, прийшов тільки Візітор рекорд, оскільки вказав що дитина в Канаді і не давало можливості заповнити форму на візу. Подався 2 раз, і додатково написав що ми в Канаді і потрібна віза, і додав форму для подання на візу. Прийшла відмова з поясненнями що візітор рекорд у нас уже є, хоча я додатково написав що потрібна віза. Як можливий варіант чому не прийшла віза, тому що я вказував що дитина в Канаді. Тому питання чи це нормально якщо я скажу що дитина в Україні, щоб була можливість податись саме на візу. Можливо в когось була така ситуація. Дякую