PR CUAET
-
H&C - это федеральная программа. В какой провинции вы живёте, не имеет ни какого значения, в большенстве случаев. Хотя, были люди, что работали в Канаде 10-15 лет и их все друзья в одной провинции, следовательно для их случаев обосновать факты "почему они в Британской Колумби, а не в где-то там.. у нас тут наше комьюнити". Работа в Саскачеване может вам дать больше шансов на иммиграцию по экономическим программам. И 9 месяцев в Канаде - это ни о чём. Вам сложно будет доказать IRCC что вы обустроили тут свою жизнь на постоянной основе. Снять дом, платить по счетам - это базовые вещи, и к оседлости не имеет ни какого отношения.
-
Все можливо, але є дуже важливим показати свою соціалізацію в канадському суспільстві. Друзі, волонтерство, успіхи на роботі в школі. Розглядайте всі можливі програми. В більшості випадків податись на економічну буває на багато простіше. До того ж ви вже маєте канадський досвід. Але краще візьміть консультацію у фахівця і вже після цього приймайте рішення. Ви ж розумієте, що в чаті ви отримаєте виключно суб'єктивні думки, ніяк не дотичні до вашої ситуації. Нехай щастить!
-
Чи потрібно попереджати ircc, що я їду у відпустку?
-
Вітаю.Чекаю на питання
-
Я через сайт делал Но спасибо за ответ
-
Добрий день! Я вибачаюсь, я трішки заплуталась. Може хтось може підказати мені. Я тільки в вересні подалась на цю програму. Лист з номером аплікації не прийшов. Біометрію я не оплатила, бо мій консультант сказав що не треба. Підкажіть будь, чи можу я оплатити і вислати чек про біометрію без номера аплікації? І скільки взагалі чекати на цей лист? Дякую дуже🙏
-
Можуть сформувати відразу автоматично, а можуть направити запит на обробку працівниками. Якщо друге, то термін десь до місяця.
-
ще питання, чи вказувати що дитина відвідувала інші країни, бо дитина звичайно заїжджала в Європу, але штампів ніхто не ставив + більше декількох тижнів там не перебувала. Дякую
-
Development Officer , подавалася в жовтні
-
Швидше за все про ті, які доводять унікальність та винятковість саме Вашої ситуації.
-
Здравствуйте. А уже были успешные случае продления TRP+WP после подачи на новые в бумажном виде? И второй вопрос, если причины выдачи первого TRP были исправленны(получен загран паспорт), то присылали в ответ только новый WP или так же и TRP продленные? Я пока не нашёл в чате успешных случаев, но может упустил и кто-то видел/знает
-
Все украинцы в одной ситуации. Не может быть там никакой такой огромной разницы и вынятковости, кроме надуманной. Вместо того чтобы сталкивать украинцев лбами и предлагать участвовать в крысиных бегах, лучше бы придумали как защитить интересы всех держателей CUAET
-
Хотя бы первичную консультацию у специалиста возьмите, чтобы понимать как готовить заявку.
-
Доброго вечора! Таке питання: а стаді перміт дається під якийсь конкретний університет? Наприклад дитина поступила в універ, подалася на стаді перміт, а потім передумала і поступила в інший університет- чи треба переробляти стаді перміт?