PR CUAET
-
Дякую за відповідь! Теоритично, якщо подаватись по ЕЕ, і отримати нотіс оф інтерест від Онтаріо. Все інше залишається без змін. Чи правильно я розумію що в Human Capital, трохи інші вимоги до роботодавця і там така схема може спрацювати? Тім ніби немає нічого про „to be benefit”?
-
Для цього стріму не потрібен job offer. Вам просто потрібно мати рік досвіду в Канаді по підходящих НОКах, а також відповідний НОК в ЕЕ. Якщо буде вибірка по саме тому НОКу, вам прийде запрошення в ЕЕ. Прохідний десь від 250 був цього року по багатох вибірках. Тут більше питання щоб вас пустило в ЕЕ (тут від ваших даних залежить). Ну і англіську потрібно здати (хоч і не сильно високо)
-
А що мається на увазі “to be benefit”? Припустімо є компанія в Онтаріо, яка займається консультаціями на азіатському ринку (просто приклад), тобто єдиний бенефіт — це податки які сплачує компанія в провінційний бюджет, правильно? Чи буде це рахуватися як “to be benefit”? Чи це має бути саме компанія в Онтаріо, яка виконує послуги для жителів Онтаріо? Наприклад, місцевий ресторан. Я розумію вашу логіку, і не певен, що мій тип емплойменту підійде, тому розбираюсь з цим питанням.
-
Потрібно зачекати ще трохи і все стане на свої місця. Немає змісту зараз гадати, тому що від того нічого не зміниться.
-
Якщо є подібна судимість, це може бути причиною criminal inadmissibility. Але це треба перевіряти з відповідником в Канадському Кримінальному праві. Якщо таки є подібна criminal inadmissibility, я б подавав на гуманітарну програму (Humanitarian & companionate considerations). Це не гарантія, але чи не найкращий варіант. Також звісно буде залежати від конкретної статті, і варіантів реабілітації.
-
LMIA він якраз може зробити (якщо сильно захоче). В LMIA немає строгої вимоги до давності компанії (я особисто успішно робив на компанії, які в бізнесі менше одного року) Проте він поки що не зможе зробити job offer в підтримку OINP (здається про неї йшла мова, так?)
-
Ми такого якраз не пишемо. Спонсорство передбачає так званий financial undertaking. Для spouses та інших близьких родичів це гарантія на 3 роки. Для того щоб розуміти чи спонсор собі це може позволити є тест LICO на ту кількість людей за яких відповідає спонсор (його/її пряма роджина в канаді, та всі кого спонсорують). Цей undertaking означає що спонсор грубо кажучи "не дасть вмерти з голоду, якщо щось". По факту, якщо імігрант звертається за соц допомогою, Канада її всеодно надасть але виставить рахунок спонсору. Що ми знаємо по цій програмі. В оголошенні написано що не потрібно буде доказзувати наявність фін ресурсів (meet LICO), проте поки що чітко не написано чи буде всеодно підписуватися подібний financial undertaking. Можливі три варіанти: 1. Financial undertaking такий самий як для спонсорства spouses та інших близьких родичів 2. Financial undertaking, але з іншими умовами (можливо на коротший термін наприклад, або якимись іншими змінами 3. Financial undertaking не буде умовою програми. Проте чітко це не прописали пок и що. Я особисто (чисто educated guess) схиляюся до варіанту 1 або 2.