PR CUAET
-
Вже все є. Була помилка 404, зараз, якщо ви не помітили змінилась структура сторінок
-
Не дезінформуйте‼️ будь ласка. Має бути ЗГІДНО з вимогами IRCC І якраз підпис «від руки» не є обовʼязковою умовою Електронного достатньо
-
Дитини писали
-
В шапке ваше имя, а в тексте " на имя
-
Дякую. Я маю на увазі, чи може бути крім листа з роботи дозапит на виписки з банку чи інше для підтвердження іноземного досвіду?
-
Канада Пост страйкує, а Укрпошта з неї співпрацює тільки.
-
Это нормально, у меня тоже такое было
-
Ну у стариков он с мокрой печатью
-
Взяли в роботу 26.11, тиша
-
Резерв я до сьогодні не ставив, дані оновлював через імейл, а Дія просто не формувала мені витяг. Тобто запит на формування йшов, а відповідь не надходила. Сьогодні раптом сформувала одразу із статусом на обліку. Резерв встановив тільки сьогодні, після підтвердження від Дії
-
Подскажите, пожалуйста, что писать в аппликации в разделе funds available for my stay, если подаёмся на стади пермит в школу ребёнку
-
І в мене Chan, чекаю від 29 жовтня
-
Сенс у тому напевно що деякі додумались фотошопити друкований витяг. Ми коли були в консула він теж перевіряв кьюар код з роздруківки та додаток попросив показати на телефоні. Сказав що вже приносили мальовані резерви, тому вони вимушені перевіряти бо від них вимагають це
-
Просто в выписке остаток денег на карте 3000 КАД, если это написать, не будет ли проблем? Я ж так понимаю они хотят чтоб показали деньги на весь период учёбы, но учёба в школе ж бесплатная....запуталась совсем(
-
З 1 листопада вже дозволяють 24 години на тиждень