PR CUAET
-
вибачте з якого марта якщо тоді ще не було ніякого резерву😂
-
Хто додавав Т4 за минулі роки до заявки? Це обовʼязково чи як в чеклисті лише paystatements за останні 3 місяці?
-
Я подала 22 листопада, отримала сьогодні. Але я зверталась до члену парламенту для пришвидшення. Бо мені віза потрібно терміново. Але вони не пришвидшують якщо час середній ще не вийшов. 18 днів пройшло в понеділок. Вчора отримала лист що IRCC зробили помітку про терміновість. Сьогодні отримала візу. Але тепер ще квест вклеїти за 10 днів. І отримати паспорт назад вчасно.
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка. Чи достатньо буде для підтвердження стажу в Україні мати reference letter , де будуть вказані посадові обов'язки і зарплата за три останні роки?
-
Наверное )
-
Дякую!
-
повинно бути достатньо, впевніться, що лист підписаний від руки
-
якщо я не помиляюсь резерв плюс став доступним як увійшов в дію новий закон, це була друга половина травня
-
Має бути повна інформація, а не лише обовʼязки і зп
-
Після отримання ІтА в анкеті
-
Що пропало?
-
Дякую. А якщо буде дозапит інших документів, і по якійсь причині, не вийде всі дістати?
-
Ділюся особистим досвідом, можливо комусь буде актуальним. Я зареєстрований та, відповідно, стояв на військовому обліку на тепер вже окупованих територіях. - Ще влітку направив відомості про себе до обласного (бо моє місто давно вже на той момент було окуповано) ТЦК вчасно, як того вимагав закон, але натомість отримав від цього ТЦК відповідь на імейл, що вони про мене знають, але моя особиста справа знаходилася в такому-то військоматі, який наразі захоплено ворогом, отже вони мої дані оновити не можуть, ставайте на облік, мол, за місцем фактичного проживання. - Написав повторний лист в той же ТЦК та задублював в отримувачах ще МО України. В листі ще раз вказав, як і в першому листі, що я фактично знаходжуся в Канаді, запитав про належні, на їх думку, та законні дії, що я маю вчинити для дотримання вимог українського законодавства. ТЦК відповів, що, на їх думку, я маю або з'явитися фізично кудись в Україну, або звертатися в посольство України в Канаді. - Написав листа в посольство України в Канаді, куди додав копії листів від ТЦК. Знову в адресатах задублював МО України. Не отримував жодних відповідей від них вже кілька місяців, але іноді перевіряв статус в Дії. Сьогодні побачив, що статус нарешті змінився на самий звичайний "На обліку". При цьому місцем обліку вказаний останній з військоматів, де я був на обліку ще зі школи, тобто до переїзду в нині окуповане місто. Резерв+ також показав звичайний статус "на обліку" з кюаром та без жодних обмежень. Що саме з описаного вище спрацювало - не знаю. Жодного листа, який би пояснював зміну статусу, я не отримував
-
закрити очі на підпис від руки? про що це ви? підпис від руки є помилкою?
-
Ваш офіцер може закрити очі, інші ні Тому поради консультанта: робити ВСЕ ЗГІДНО З ВИМОГАМИ Ваше спростити життя може бути ведмежа послуга комусь, на жаль, яка може коштувати ПР
-
Так, вже зрозуміла, що просто оновлення, але тут вже нерви «ні к чорту» стрессую 😆
-
звісно, може і не обов'язково, я кажу з власного досвіду, щоб люди спростили собі життя там, де можна.
-
Можливо збій. Програма працює, паузи немає Політ нормальний))